Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul cselekszem vagy sem?
Figyelt kérdés
Ugy kezdodott hogy volt egy buli amit a legjobb baratommal csinaltunk es hivtam egy csajt, akivel szerettem volna osszejonni, de baratom aki ezt nem tudta azt mondta nekem hogy o ra fog menni a csajra, na mondom remek inkabb hagyom had szedje fel... Ossze is jottek es jartak vagy 4 hetig aztan "baratkent" valtak el amibol ugye nem az lett es az volt az oka hogy a baratom mar nem szereti ot. En ezzel a lannyal folyamatosan tartottam a kapcsolatot es ugy alakult hogy atmentem hozza ahol a beszelgetesbol csokolozas lett, abbol pedig az hogy lefekudtunk, a csaj kiszivta ugye a nyakam. Masnap volt egy buli ahol mar el is terjedt hogy ki szivta ki a nyakam stb stb. Erre baratom nekem esett hogy pont a legjobb baratja bogy tehette ezt vele (o csak ugy tudja csokoloztunk)? Aztan az excsajanak is nekiesett mindenki elott lek*vazta es ordibalt vele. Nos en ezzel a lannyal titokban talalkozok es nagyon jol megvagyunk egymassal, lefekszunk egymassal, megertjuk egymast, es felunk hogy kiderul akkor vege lesz a baratsagomnak? Szerintetek jogosan akadt ki a baratom vagy alaptalanul? Ha egyszer azert szakitott vele mert nem szereti akkor en miert ne lehetnek boldog a lannyal? Kerlek segitsetek mi tevo legyek ez ugyben mert en szeretnek a lannyal maradni nagyon egymasra talaltunk de a legjobb baratomat se szeretnem elvesziteni.2017. jan. 17. 02:10
11/11 anonim válasza:
"A barátoktól ments meg uram engem. Az ellenségeimmel elbánok magam is..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!