Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb lány baráttal alvás? 21/F
Szóval a legjobb lány barátommal aludtam buli után(már többször is) boxer+pólóban, ő ilyen kis rövid nem is tudom miben meg egy atlétában.
Nem vagyok szerelmes belé, de hát elég csinos és az éjjel többször is felállt a cerkám, nem hiszem, h észrevette volna, de ha igen is hát na... Am van barátja és nem akarom a barátságunkat egy szexre feltenni vagy csak egy bepróbálkozásra... Most kicsit bűntudatom van emiatt vagy nem is tudom minek nevezzem,mással volt ilyen?
legfeljebb megdugod párszor
mi rossz van abban
huhh milyen válaszokat irtak, csak huledezem. Lány vagyok, és buli után én is van hogy a fiu barátaim mellett alszom. Az a bizalom jele hogy megbízom benne hogy nem arra ébredek hogy a keze a bugyimban van, vagy valami
ha egyszer is ez történne, hát mindennek vége lenne. Ha feláll az nem baj, természetes dolog. Tisztelem benned hogy nem próbálkoztál be, azért vagy ember mert tudsz parancsolni az ösztönöknek. Megbízik benned, ezt ne játszd el. Nm kell féltékenykednie a barátjának, ha abból indul ki hogy ő sem nyulná le más csaját ebben a helyzetben. Ne hallgass az előttem szólókra, kérlek, mert nagyon megbánod, tönkreteszi a kapcsolatotokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!