Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez utalás a részéről hogy lefekszik velem? 19f
Na szóval van barátnőm, egy hónapja vagyunk együtt, és hnap együtt alszunk. Írtam neki , hogy azért egy bugyi legyen rajta, erre ő azt írja, hogy minek neki bugyi ha együtt alszunk, úgyis mást fogunk csinálni, meghogy ő bugyi nélkül alszik.
Akkor most valszeg lefekszünk hnap? Tudja a lány hogy én még szűz vagyok:"D
Hallod 19 évesen ez most komoly?
Hogy úgy írod ki, mint aki az első szülinapi tortáját kapja meg és annyira örül neki, annak ami egyébként egy baromi jó dolog, ha a csaj tud ilyen utalásokat tenni az mellett hogy nem csak szexel, hanem lehet róla beszélni is meg utalni is rá, de ennyire szarul lereagálni mint ahogy te itt előadod ez már ciki.
Mint amikor egy kisfiú egy szelet csokit kap, főleg nem 19 évesen.
Hát amúgy hulyeskedni, húzni a parom agyát imadtam ilyenekkel. Szóval lehet hogy a csaj is csak viccelt :) de attol legyen gumid xd
L/19
azt elhiszem hogy izgatott vagy, de legalább itt fogalmazd már meg normálisan, ne azt érezzük már, hogy egy 19 éves majdnem férfibe beleköltözött egy kisgyerek.
Kicsit lejáratod magad de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!