Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért utal ennyit a csípőmre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utal ennyit a csípőmre?

Figyelt kérdés

Két éve karatézom és észrevettem, hogy mostanság az edzőm elég sok megjegyzést tesz a csípőmre: Rúgásnál, fekvőtámasznál, de még bemelegítésnél is sokszor mondja, hogy használjam jobban azt a jó kis csípőm. A pasik gerjedhetnek arra, ha egy lány jól tudja mozgatni?

19/L

2016. ápr. 3. 08:19
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Az edzőt azért mondja, hogy mozgasd, mert úgy kell a gyakorlatot elvégezni, amúgy nem, te is tudod, hogy minden pasi undorodik a női csípőtől, ha beírod a netre akkor is csak olyan választ találsz, hogy minden pasi undorítónak találja
2016. ápr. 3. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
Hat ez ugy ostobasag ahogy van. Ha mas nem, mar en is itt vagyok ellenpeldanak..elek halok a noi csipokert..minell szelesebb annal jobb! 20/f
2016. ápr. 3. 08:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első nyilván irónikusan írta.
2016. ápr. 3. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Férfi, neked meg jó a csípőd és finoman utal rá. :)
2016. ápr. 3. 09:09
 5/7 October15 ***** válasza:
100%
Vagy ez vagy kezdi unni, hogy semmit nem fejlődtél 2 év alatt.. :D
2016. ápr. 3. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia:) Én kickboxolok és nekem is sokszor szól az edző az ütésemnél hogy jobban forduljak bele, hosszabb az ütés meg ilyenek.
2016. ápr. 3. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
A széles csípő a másodlagos női nemi jelleg egyik sarkalatos pontja. Nyilván csípi a csípődet.
2016. ápr. 4. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!