Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, hogy ne önkielé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne önkielégítések ennyit? (F)

Figyelt kérdés

Elég stresszes most az életem, suli-munka. Viszonzatlan szerelem. Elég depis is vagyok. Nem nagyon tudom megállni, hogy napjában 4-5x is önkielégítések, de ettől hullának érzem magam, alig van energiám, alig megy a munka, és a tanulás. Ha nem teszem, akkor pedig a szexen és a lányon jár az agyam. Tudtok tanácsolni valamit, hogy tudjak jobban fókuszálni a dolgaimra, és ne maszturbáljak ennyit?

F22

2015. nov. 16. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Találj valami hobbit, elfoglaltságot helyette. Kezdj el zenélni, írni, olvass, nézz meg egy filmet. Ez is csak egyfajta pótcselekvés, amit más pótcselekvésekkel tudsz pótolni. :)
2015. nov. 16. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Sport elég jó szokott lenni erre, gyúrás, futás. Az ilyen zenehallgatás-olvasás jellegű figyelemelterelés nem az igazi, vhogy az ember véletlenül benyúl a gatyába aztán...

Egyébként én lány vagyok, és voltam dettó uebben a helyzetben, nekem akkor az segített h elfogadtam h egyszerűen most erre vágyik a pszihám, a testem és nem frusztráltam magam ezzel h túl sok, meg hasonlók. Jgy aztán könnyebben rendeződött is a helyzet.

2015. nov. 16. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Úristen, mintha én írtam volna. Tanácsot nem tudok adni, én is keresem a megoldást. :D

19/L (nem kérek privátot)

2015. nov. 16. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Valószínű tényleg benne van az is, hogy nem tudok mit kezdeni magammal. A sport jó ötlet, talán segíthet, levezetni a feszültséget, és a feles energiáimat.

Amikor elfoglalom magam, akkor tényleg nem parás, de ha le kell ülni tanulni, vagy otthonról dolgozok (számítógépen), akkor nagyon rossz a helyzet. A kezem elég könnyen "eltéved", és elkalandozok. És nem is maga az zavar, hogy maszturbálok, de tényleg nagyon kimerít.

Ha nem javul a helyzet, akkor lehet megpróbálok estig bent maradni a suliban. Hátha az "idegen" környezet, és hogy nem vagyok egyedül a 4 fal között egyedül segít.

(én se kérek privit, nem pontozok le senkit :P)

2015. nov. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!