Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Változhat a szexuális viselked...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változhat a szexuális viselkedésünk?

Figyelt kérdés

Nagy a szexuális étvágyam, esetemben heti 4-5 alkalomra lenne szükségem, de a párom meg van elégedve havi 3-mal. Azt mondja, hogy ő ilyen, nem képes egymás után több aktusra. Vajon ez változtatható, ha egy kicsit ráedz vagy hasonló? Aktus után próbálom kényeztetni, orálisan is de nem áll fel neki. Hogyan tudnék segíteni, hogy kiegyensúlyozott szexuális életünk legyen?

24/L

#szex #orgazmus #kielégülés #csak ennyit bír
2015. máj. 28. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy pozítívan ez nem fog változni, ő ilyen. Nem illetek össze szexuálisan.
2015. máj. 28. 17:32
 2/7 To7ka ***** válasza:

Próbáld ki, beszéltesd róla, hogy mi izgatja fel a legjobban. Talán lehet találni egy olyan helyszínt, ruhát, időpontot, perverziót, ami mindkettőtöknek élvezetes, sűrűbben.

De ha egyszerűen ő ilyen, akkor nem biztos, hogy Neked kellene lejjebb adnod az igényeiden, fel kell ismerni, hogy nem igazán működik együtt.:/

2015. máj. 28. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez csak egyre rosszabb lesz hidd el. Az én exem is ilyen volt és ez is közrejátszott hogy szétmentünk, mert én elég ingerült vagyok ha nem tudok legalább heti párszor szexelni.
2015. máj. 28. 18:18
 4/7 anonim válasza:
Úgy hogy keresel mellé mást aki bírja a tempód.Neki meg ha elég így is a 3 akkor mindenki kielégült lesz.
2015. máj. 28. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem egyezik a vérmérsékletetek,a szexuális étvágyatok.Sajnos gyakran van ilyen,de én csak a fordított esetet ismerem sajnos :)A havi 3 amúgy is nagyon kevés.Főleg fiatal korban.

F40+

2015. máj. 28. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

HETI 3??

Max.napi 3 de,hogy HETI..?Raadasul ferfi letere..wouw o.O

2015. máj. 28. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:

bocs elirtam.. Havi..

Jéézusom..

2015. máj. 28. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!