Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefekszik velem egy volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekszik velem egy volt tanarnom?

Figyelt kérdés

22eves vagyok. A volt tanarnom 40-45 koruli.

Roviden annyit, hogy szingli, szuleivel el.

Hetente tancorakra jarunk, az utobbi idoben pedig egyutt (csak ketten) kocogunk, valamint kutyakat setaltatunk.

A kerdes es az, hogyan ernem el, hogy belemenjen a szex be? Direkt nem szeretnem megkerdezni, nem akarok egni. Evek ora nagyon bejon nekem.

Meg egy gondd ott is van, hogy tanitja a baratnomet aki iden vegzos.

Nem lemosast szeretnek, csak tanacsot, ha lehet.

Koszi!

2016. máj. 23. 09:37
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Elnezest a helytelen irasert! Nemreg vettem a telefont es folyton atjavitja amit irok...
2016. máj. 23. 09:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Együtt táncoltok, kocogtok, kutyát sétáltattok, meg csomót kettesben vagytok évek óta, -- és közben semmi jelét nem adtad, hogy érdeklődnél? Vagy szerinted ő nem veszi a lapot?? Vagy ő csupa hobbiból tölt veled ennyi időt? :D

Hát nem tudom, de nekem úgy tűnik, hogy a helyzet szinte magától is adja magát....

2016. máj. 23. 09:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
öööö egy pillanat, neked van egy barátnőd is, akit ráadásul ő tanít???
2016. máj. 23. 09:43
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Szüleivel élő 40-45 körüli tanár. Na ez vagy meleg vagy csíra, de ha egyik sem akkor is komoly gondok vannak az agyában, de te tudod. Szerintem ne legyen skupulusod, hozdd szóba, hogy ezeken túl is találkozhatnátok mondjuk egy mozi vagy mit tudomén, hova megy egy ilyen pl: Néprajzi Múzeumban egy csángó népviseleti kiállítás milyen izgi lenne, utána majd csak letepered valahogy , nő vagy vazze
2016. máj. 23. 09:59
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom, ha veszi a lapot vagy sem... az igazsag az, hogy tobbszor is "rajtakapott" hogy bamultam. Szerintem o nem lep, mert diakja voltam. En nem lepek, mert baratnomet tanitja, talan nem menne bele a dologba es emiatt tartok attol, hogy kitudodik es mindent veszitek...

Anyam lehetne, nem tudom, hogy lepjek ugy, hogy ne utasitson vissza. Itt a legnagyobb problema.

Ha sportszeruleg visszuk akkor ez egy nagy tet, kockazados szorzora :))

2016. máj. 23. 10:19
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
Most akkor te fiú vagy ő meg egy csaj?
2016. máj. 23. 10:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem már régen lépned kellett volna,de ne ronts rá,ajánlj fel kocogás után egy lazító masszázst..vagy valami ilyet.
2016. máj. 23. 10:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy most már kipróbálhatnátok a vízszintes kocogást is
2016. máj. 23. 10:35
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Szakíts a barátnőddel, te gusztustalan perverz g€ci. :)
2016. máj. 23. 10:37
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Ezen akadtam ki én is végül, mert ugye tanítja a barátnőjét -- erre még nekem is úgy jött le hogy lány.

Jobban elolvasva leesett hogy a "tanarNom" az nő, tehát a kérdező fiú. Mert ugye, akkor viszont a barátnője hogyan barátnő, havercsajszi, vagy úúúúgy barátnő? És itt feladtam a bogozást, talán jobb ha nem tudjuk meg...

2016. máj. 23. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!