Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekszik velem egy volt tanarnom?
22eves vagyok. A volt tanarnom 40-45 koruli.
Roviden annyit, hogy szingli, szuleivel el.
Hetente tancorakra jarunk, az utobbi idoben pedig egyutt (csak ketten) kocogunk, valamint kutyakat setaltatunk.
A kerdes es az, hogyan ernem el, hogy belemenjen a szex be? Direkt nem szeretnem megkerdezni, nem akarok egni. Evek ora nagyon bejon nekem.
Meg egy gondd ott is van, hogy tanitja a baratnomet aki iden vegzos.
Nem lemosast szeretnek, csak tanacsot, ha lehet.
Koszi!
Együtt táncoltok, kocogtok, kutyát sétáltattok, meg csomót kettesben vagytok évek óta, -- és közben semmi jelét nem adtad, hogy érdeklődnél? Vagy szerinted ő nem veszi a lapot?? Vagy ő csupa hobbiból tölt veled ennyi időt? :D
Hát nem tudom, de nekem úgy tűnik, hogy a helyzet szinte magától is adja magát....
Nem tudom, ha veszi a lapot vagy sem... az igazsag az, hogy tobbszor is "rajtakapott" hogy bamultam. Szerintem o nem lep, mert diakja voltam. En nem lepek, mert baratnomet tanitja, talan nem menne bele a dologba es emiatt tartok attol, hogy kitudodik es mindent veszitek...
Anyam lehetne, nem tudom, hogy lepjek ugy, hogy ne utasitson vissza. Itt a legnagyobb problema.
Ha sportszeruleg visszuk akkor ez egy nagy tet, kockazados szorzora :))
Ezen akadtam ki én is végül, mert ugye tanítja a barátnőjét -- erre még nekem is úgy jött le hogy lány.
Jobban elolvasva leesett hogy a "tanarNom" az nő, tehát a kérdező fiú. Mert ugye, akkor viszont a barátnője hogyan barátnő, havercsajszi, vagy úúúúgy barátnő? És itt feladtam a bogozást, talán jobb ha nem tudjuk meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!