Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefekszik velem egy volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekszik velem egy volt tanarnom?

Figyelt kérdés

22eves vagyok. A volt tanarnom 40-45 koruli.

Roviden annyit, hogy szingli, szuleivel el.

Hetente tancorakra jarunk, az utobbi idoben pedig egyutt (csak ketten) kocogunk, valamint kutyakat setaltatunk.

A kerdes es az, hogyan ernem el, hogy belemenjen a szex be? Direkt nem szeretnem megkerdezni, nem akarok egni. Evek ora nagyon bejon nekem.

Meg egy gondd ott is van, hogy tanitja a baratnomet aki iden vegzos.

Nem lemosast szeretnek, csak tanacsot, ha lehet.

Koszi!

2016. máj. 23. 09:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Miért kell nektek mindig ilyesmibe belekavarodni?! Komolyan nem értem, valaki megmagyarázhatná már végre... Miért nem jó, a saját korosztályotok +/- 4-5 év. Sokkal boldogabb lenne mindenki, ha a saját kalüberének megfelelő társat választana... Kivéve persze a kapuzárási pánikban szenvedő korosodó 40+-os f#szokat, akiknek cirógatja az önérzetét, ha fiatal csajjal lehetnek, de azt is tudják, h a szexen kívül mást nem tudnak velük kezdeni már csak a kor/társadalmi különbségekből adódóan sem.... Komolyan mondom nagyon gáz ez. Aztán meg a csajszik ide jönnek sírni... Pfffff...
2016. máj. 23. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóval meg akarod csalni a barátnődet a volt tanárnőddel, aki ráadásul a barátnődet tanítja jelenleg? Hát szép! Ha nem lenne barátnőd, akkor azt mondanám, hogy hívd el egy rendes randira, bókolj neki, udvarolj, ennyi. Valószínűleg benne lenne a közeledésedben, ha eleve ilyen jól el van veled, és ilyen gyakran találkoztok. VISZONT mivel ott a csajod, előbb inkább szakíts vele, ha ennyire akarod ezt a volt tanárnőd. Ha meg a barátnőd a fontosabb, akkor felejtsd el, és ne is találkozz inkább vele még így se. De neked kell tudnod mérlegelned, csak ez így, amit most kiterveltél, rohadtul gusztustalan húzás lenne!
2016. máj. 23. 11:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Elve nem érdekli a csaja, ha érdekelné nem tette volna fel, hogyan d**hatná meg a volt tanárját. Ergo: nem szerelmes a barátnőjébe. És ilyen embernek van. F**za.
2016. máj. 24. 04:58
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Hát persze, kérdező! Ezek a tanítónénik már csak ilyenek. Egyéb dolguk sincs az életben, mint tapasztalatlan fiúcskák szüzességét elvenni.
2016. máj. 24. 10:57
 15/15 anonim ***** válasza:
52%

Jaj már. Nem értem, egyesek mit kavarodtak bele a nemekbe. Oké, hogy azt írta, hogy tanár a tanárnő helyett, de utána azt is, hogy szingli és a szüleivel él. Ilyet meg általában nőkre mondanak. Ráadásul ha egy pasi ilyen idősen a szüleivel él, akkor milyen nyámnyila alakról van már szó... :D

Amúgy én azt mondtam volna, hogy várd meg amíg a barátnőd végez, utána mozdulj rá a nőre. Hívd el kávézni, vagy valami olyan programra, amit még nem csináltatok.

Mi lett végül?

2016. dec. 26. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!