Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szakítás után lefekszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítás után lefekszik mással a párotok, és egy hét ismét múlva összejöttök nem számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés

2016. febr. 21. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért jöttök össze ha 1 hete szakítottatok?
2016. febr. 21. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Hivatalosan nem megcsalás, de ha valaki 1 hét alatt letud mással feküdni ... megvan róla a szubjektív véleményem, főleg, hogy nagyon gyerekek lehettek még ha 1 hét leforgása alatt szakítotok, meg újra egy párt alkottok...
2016. febr. 21. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
#1: Minden bizonnyal volt egy másik partner, amiről azt hitte, hogy ő lesz az igazi, de aztán kiderült, hogy sokkal rosszabb, mint a mostani. Szóval visszakuncsorgott.
2016. febr. 21. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan valóban nem számít megcsalásnak, bár én elég mélyen elgondolkoznék mit is akarok én akkor, ha ő már tovább lépett
2016. febr. 21. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát szakítás után ez már mindenkinek a magányügye!
2016. febr. 21. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:

"mit is akarok én akkor, ha ő már tovább lépett"

=> Jogos, de nem minden esetben igaz.

Vannak, akik úgy próbálnak agyilag kikapcsolni, felejteni, hogy belevetik magukgat bizonyos dolgokba (drog, alkohol, alkalmi szex)...

Jobb nyilván nem lesz tőle senkinek, de megesik ez is.

2016. febr. 22. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem megcsalás, mert szakításban voltak.
márc. 26. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!