Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb lány baráttal alvás? 21/F
Szóval a legjobb lány barátommal aludtam buli után(már többször is) boxer+pólóban, ő ilyen kis rövid nem is tudom miben meg egy atlétában.
Nem vagyok szerelmes belé, de hát elég csinos és az éjjel többször is felállt a cerkám, nem hiszem, h észrevette volna, de ha igen is hát na... Am van barátja és nem akarom a barátságunkat egy szexre feltenni vagy csak egy bepróbálkozásra... Most kicsit bűntudatom van emiatt vagy nem is tudom minek nevezzem,mással volt ilyen?
Nekem is van pár fiú haverom, akikben teljesen megbízom, mégsem bírnám a barátommal megtenni azt, hogy más pasival aludjak buli után, hiába bízunk egymásban..miközben ő otthon van és egyedül alszik...
Fordított esetben én sem tolerálnám...
22 L
Én nem érezném gondnak. Az erekció egy természetes dolog, ha nem másztál rá, akkor szerintem nincs semmi baj.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!