Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
van egy srác akibe nagyon belealszerettem, egyszer dumáltunk ès akarna valamit de gondolom szexet.
kèptelen vagyok ellenállni a kísèrtèsnek, de utánna nem lesz sokkal rosszabb?
nem tudom mikor szenvedek jobban , ha lefekszek vele ès annyi, vagy ha meg se próbálom.
randizgatás meg ilyesmi sztem kizárt, így is èn írtam neki, hogy szimpi, èn kerestem fel, sokkal idősebb is nálam ès menő kosaras.tuti nem fog leállni velem babusgatós játszani, mert minden ujjára jut csaj.
lehet nem is leszek neki elèg jó, ettől is fèlek...
szerintetek?
2017. jún. 1. 22:08
21/35 A kérdező kommentje:
így van! ez lesz!
2017. jún. 1. 23:04
22/35 Spiritrobber válasza:
Köszönjük szépen a nem létező kérdést :D
23/35 A kérdező kommentje:
èn is a szokásos segítőkèsz válaszokat, jóccakát!
2017. jún. 1. 23:17
24/35 A kérdező kommentje:
tisztelet a kivètelnek, ès akikkel privibe beszèlek 5,7,10
2017. jún. 1. 23:20
25/35 anonim válasza:
Szar vagy amúgy, de sajnos ezt már nem fogod elolvasni, mert valószínűleg álomba ringattad magad az illúziókból összetákolt remény pehelykönnyű bástyájának oltalma alatt, mely falainak rezgése a naivitás azon mézédes hazugságát plántálja a szívedbe, hogy a csalódáson kívül bármilyen más érzés megmarad benned, miután a srác továbbállt mellőled. :)
26/35 A kérdező kommentje:
szar vagyok igen ,... na köszi pussz! penci van!
2017. jún. 2. 00:31
27/35 anonim válasza:
#26 Örülök, hogy még ébren vagy, így az állításomat hamarabb be tudtad fogadni. Ugyanakkor mélyen elszomorít, hogy még annyi önbecsülésed sincs, hogy megkérdőjelezd az állításomat - mondjuk a vitakultúrával nem ismertetik meg az ember fiát és lányát nyolcadikig, így legalább részben meg tudom érteni, miért álltál az emberi értékedet megjelölő állításomhoz ennyire elutasítóan: nincs meg benned a minta, hogy hogyan vitázik az értelmiség. Félreértés ne essék, én sem sorolom magamat közéjük, de könnyen beláthatod még te is, hogy akkor az én skálám szerint te valahol nagyon lent vagy, valahol a szar környékén. Próbálj kicsit nyitottabb lenni a jövőben, remélem, segítettem.
28/35 anonim válasza:
Próbáld fel, ha annyira akarod.
Csak arra számolj, hogy neki nem leszel több egy menetnél, szóval többet ne képzelj a dolog mögé.
Ja, és védekezzetek (ha olyan csajmágnes a gyerek, akkor húzzon óvszert)!
29/35 A kérdező kommentje:
65% lődd már le magad, ki akar vitatkozni az állami gondozott lelkivilágoddal? mit pattogsz már itt? nem tetszik? olaj!
2017. jún. 2. 08:35
30/35 A kérdező kommentje:
emberek hogy fel tudnak pörögni bozonyos dolgokon....valami gáz van a toronyban nálatok az tuti ha ez teszi belètek az ideget, nem támogatja valaki jólvan okè.de nem kell visszajárni ide kísèrteni meg novellákat írni.nem-nem pont.elèg egy vèlemèny is.támogatom-nem támogatom.ennyi.
2017. jún. 2. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!