Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen parasztok egyes pasik?
Szeretnem megköszönni mindenkinek aki válaszolt. Azokat a hozzászólásokat nem tudom hova tenni akik engem hibáztattak(?), mert sztem semmi olyant nem tettem vagy mondtam amivel rászolgáltam volna. De hittem h az a pár óra amit együtt töltöttünk es beszélgettünk, valaminek a kezdete volt. Merthogy én többet szerettem volna. És igen, miért ne indulhatna egy kapcsolat ilyennel? Én nem látok kivetnivalót benne....
Akik értettek hogy mit akartam ebből kihozni, magyarul h az ilyen pasik miiatt van nagyon sok másiknak kevesebb esélye, azoknak pacsi :)
Nyilván nem törtem össze ettől, es mindenki tanul valamit a hibájából. Én is tanultam ebből.
Akik olyan privatot írtak, amit inkább had ne idézzek, azoknak meg a szájába tömném legszívesebben a g&cis harisnyamat.... idióták
Így vissza gondolva csak a ruhaimat sajnáltam, mert az este további részében ott virított bennük ennek a tahonak a leve......és az is igaz hogy a reakciójara akadtam ki leginkább, mert talán akkor tudatosult bennem h nem az akinek mutatta magát.
# 43
De nem adta oda magát senkinek, ő is akart szexelni. Fejezzétek már be ezt az "odadobta magát" dumát, semmi értelme. Miért ne szexelhetne egy nő, akkor, amikor akar? Miért kéne taktikázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!