Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen parasztok egyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen parasztok egyes pasik?

Figyelt kérdés
Esküvőn voltam, es mivel távolabb sokaknak a lakhelyétől foglaltak szállást is egy fogadóban. Ezt csak a körülmények miatt írom le. Volt ott egy srac, szimpatikus, mar korábbról is ismertem, de itt beszélgettünk eddig a legtöbbet. Neki is volt egy saját szobája, mivel ő is egyedül érkezett. Egész este rendes, kedves volt, ezért is mentem vele fel a szobájába, mikor mondta h nem e segítenék neki lehozni az ajándékát a párnak. Ez egyébként éjfél előtt volt. Beléptünk akkor elkezdett finoman csókolni, majd smaroltunk hosszan. Benyúlt a szoknyám alá, a harisnyamon át a bugyimba és mivel mar elég rég nem “járt arra senki” hagytam mert jól esett. Ezután leültetett az ágyra es szájjal folytatta mígnem elmentem. Nem fogok hazudni, baromi jól esetet, de a lényeg csak ezután jön. Normál esetben nem tettem volna ilyent, de mivel kedves, szimpatikus volt egész este, es látszott a nadrágján h készen állt, elkezdtem szájjal kielégíteni. De mondtam h majd szóljon. Ment minden rendben mígnem kivette majd el élvezett. Próbáltam el húzódni, így minden a lábakra a szoknyamra és a cipőmre ment. Utána csak röhögött, es miután kérdőre vontam h ez most tahosag volt, meg jobban nevetett. Pedig látta h ingerült vagyok. Azt mondja: te akartad te ribi. Majd kiment a szobából. Vagy negyed óráig sikaltam a ruhám, és a cípőm h valahogy eltuntessem. A harisnyamat meg végül dobhatfam ki. Utána mar nem beszélgetett, teljesen más volt, látszott h csak egy éjszakát, vagy ezt akarta. Kérdem én, miért vagytok(nem mindenki) ekkora parasztok? Ezek után tok mindegy h mennyire lesz valaki kedves stb, biztos h tepernie kell majd. Igazából az ilyenek miatt van nagyon sok pasinak kevés esélye, mert az ilyenek elb@sszak. Mar bocsánat, de meg mindig ingerült leszek ettől. Szóval miért kell ilyennek lenni? Aztán csodálkoztok ha a nő szivat benneteket, mert mondjuk volt egy ilyen tapasztalata, vagy hallott mar ilyent és elővigyázatos.
2018. júl. 31. 12:57
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
86%
Monica Lewinsky likes this.
2018. júl. 31. 21:28
 42/48 A kérdező kommentje:

Szeretnem megköszönni mindenkinek aki válaszolt. Azokat a hozzászólásokat nem tudom hova tenni akik engem hibáztattak(?), mert sztem semmi olyant nem tettem vagy mondtam amivel rászolgáltam volna. De hittem h az a pár óra amit együtt töltöttünk es beszélgettünk, valaminek a kezdete volt. Merthogy én többet szerettem volna. És igen, miért ne indulhatna egy kapcsolat ilyennel? Én nem látok kivetnivalót benne....

Akik értettek hogy mit akartam ebből kihozni, magyarul h az ilyen pasik miiatt van nagyon sok másiknak kevesebb esélye, azoknak pacsi :)

Nyilván nem törtem össze ettől, es mindenki tanul valamit a hibájából. Én is tanultam ebből.

Akik olyan privatot írtak, amit inkább had ne idézzek, azoknak meg a szájába tömném legszívesebben a g&cis harisnyamat.... idióták

Így vissza gondolva csak a ruhaimat sajnáltam, mert az este további részében ott virított bennük ennek a tahonak a leve......és az is igaz hogy a reakciójara akadtam ki leginkább, mert talán akkor tudatosult bennem h nem az akinek mutatta magát.

2018. júl. 31. 23:22
 43/48 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem te egy nagy rendes, és legalább annyira naív nő vagy. Sose add oda magad ilyen könnyen, az ilyen esetekből max 1/1000 az esély arra h komolyabb is kialakuljon. Tanulj belőle, remélem máskor nem kerülsz ilyen helyzetbe. F
2018. júl. 31. 23:36
 44/48 anonim ***** válasza:
72%

# 43

De nem adta oda magát senkinek, ő is akart szexelni. Fejezzétek már be ezt az "odadobta magát" dumát, semmi értelme. Miért ne szexelhetne egy nő, akkor, amikor akar? Miért kéne taktikázni?

2018. júl. 31. 23:50
 45/48 anonim ***** válasza:
Te akartad. :-)
2018. aug. 1. 00:17
 46/48 anonim ***** válasza:
79%
44-esnek igaza van! Szörnyű ez a duma, mintha a nő meg a szex valami jutalom lenne a jól viselkedő férfiaknak (közben figyelmen kívül hagyva a nő valódi igényeit).
2018. aug. 1. 00:21
 47/48 anonim ***** válasza:
Tudjátok, miért "odaadta" magát? Mert utána sok esetben így bánnak a nőkkel. Ha nem szilárd kapcsolatban történik a szex, sok férfi használja és utána lábtörlőként kezeli azt a nőt aki felvilágosult és egyenlő módon szexelt volna vele (vagy akár többet remélve, ez most mindegy). Mert a mai férfiak maguk állnak úgy hozzá, hogy ha már megvolt (bármilyen szinten) onnan már értéktelen. Ergo egy nő az "értékét" kockáztatja minden egyes aktussal. Ha összejön egy pasi egy nővel, akármit mondtok itt, a 90 százalékukat zavarná ha a nő előtte volt mondjuk 30 pasival. Fordítva már nem biztos. Úgyhogy egy nő igenis odaad valamit magából minden egyes férfinek akivel szexel. És egy normális férfi ezt tudja és ezért megbecsüli a nőt, akivel intim kapcsolatot létesít. Az a tény hogy rengeteg jelző van szabados szexualitású nőkre, de férfiakra nincs, azt hiszem, eléggé alátámasztja a véleményemet.
2018. aug. 1. 08:50
 48/48 anonim ***** válasza:
Én soha nem éreztem azt, hogy odaadnék magamból bármit azzal, hogy szexelek valakivel. Egy kapcsolatban a szeretetemmel már annál inkább. Az időmet, a figyelmemet, a törődésemet stb. De egy kósza szex, az nem erről szól. (Persze, szólhat erről is, ha megvan az összhang.) Szerintem amúgy ez a nők részéről hozzáállás kérdése is, hogy hogyan bánnak velük a férfiak. Mivel rengeteg a megalkuvó, a bunkó férfiak értékrendjét legalizáló köztünk, így azt hiszik a pasik, hogy bármelyikünkkel bármit megtehetnek. De velem például sosem esett meg ennyire kellemetlen helyzet, mint a kérdezővel, mert átlátok a színjátékon. Meg ha meg is próbálnak lealázni kb. a képébe röhögök az illetőnek, hogy mégis ki ő és miért számít bármit is a szava. Hányszor megkaptam már jó néhány pasitól, hogy "egy igazi nő nem így beszél és nem így viselkedik". Mintha ezzel lehetne zsarolni engem, hogy teperjek az elismerésükért. :D Haha.
2018. aug. 1. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!