Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen parasztok egyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen parasztok egyes pasik?

Figyelt kérdés
Esküvőn voltam, es mivel távolabb sokaknak a lakhelyétől foglaltak szállást is egy fogadóban. Ezt csak a körülmények miatt írom le. Volt ott egy srac, szimpatikus, mar korábbról is ismertem, de itt beszélgettünk eddig a legtöbbet. Neki is volt egy saját szobája, mivel ő is egyedül érkezett. Egész este rendes, kedves volt, ezért is mentem vele fel a szobájába, mikor mondta h nem e segítenék neki lehozni az ajándékát a párnak. Ez egyébként éjfél előtt volt. Beléptünk akkor elkezdett finoman csókolni, majd smaroltunk hosszan. Benyúlt a szoknyám alá, a harisnyamon át a bugyimba és mivel mar elég rég nem “járt arra senki” hagytam mert jól esett. Ezután leültetett az ágyra es szájjal folytatta mígnem elmentem. Nem fogok hazudni, baromi jól esetet, de a lényeg csak ezután jön. Normál esetben nem tettem volna ilyent, de mivel kedves, szimpatikus volt egész este, es látszott a nadrágján h készen állt, elkezdtem szájjal kielégíteni. De mondtam h majd szóljon. Ment minden rendben mígnem kivette majd el élvezett. Próbáltam el húzódni, így minden a lábakra a szoknyamra és a cipőmre ment. Utána csak röhögött, es miután kérdőre vontam h ez most tahosag volt, meg jobban nevetett. Pedig látta h ingerült vagyok. Azt mondja: te akartad te ribi. Majd kiment a szobából. Vagy negyed óráig sikaltam a ruhám, és a cípőm h valahogy eltuntessem. A harisnyamat meg végül dobhatfam ki. Utána mar nem beszélgetett, teljesen más volt, látszott h csak egy éjszakát, vagy ezt akarta. Kérdem én, miért vagytok(nem mindenki) ekkora parasztok? Ezek után tok mindegy h mennyire lesz valaki kedves stb, biztos h tepernie kell majd. Igazából az ilyenek miatt van nagyon sok pasinak kevés esélye, mert az ilyenek elb@sszak. Mar bocsánat, de meg mindig ingerült leszek ettől. Szóval miért kell ilyennek lenni? Aztán csodálkoztok ha a nő szivat benneteket, mert mondjuk volt egy ilyen tapasztalata, vagy hallott mar ilyent és elővigyázatos.
2018. júl. 31. 12:57
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
19%

Azért a nőket sem kell kivételezni!

Én már jópárba belefutottam, vegyél példát rólam szhard le mind!

2018. júl. 31. 12:58
 2/48 anonim ***** válasza:
43%
Igen csodálkozom rajta. Velem is bántak már lányok gusztustalan módon én meg sem úgy állok hozzá senkihez. Ha düh van bennem, akkor inkább visszautasítok mindenkit és nem máson vezetem le. Attól még, hogy vannak tolvajok én nem kezdek el lopni. Ilyen egyszerű.
2018. júl. 31. 13:01
 3/48 A kérdező kommentje:
Ja es nem ismerkedni szeretnek, vagy privátokat, hanem csak ki akartam írni magamból.
2018. júl. 31. 13:02
 4/48 anonim ***** válasza:
96%
Én kérek elnézést a többiek helyett, bár nem nekem kellene! F.
2018. júl. 31. 13:03
 5/48 anonim ***** válasza:
23%
A másik, hogy azért nézzük már meg, hogy hol és miként indult ez a kis affér. Mégis mit vártál? A lagzi, ráadásul ilyen körülmények között az, aminél mindenki sejti, hogy nem valami hosszútávú romantikus kapcsolat lesz belőle. Ez az eset szinte már közhelyes volt
2018. júl. 31. 13:03
 6/48 anonim ***** válasza:
98%
Az egy faaaaaasz volt,nem mindenki ilyen..
2018. júl. 31. 13:04
 7/48 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy gáz ,hogy a történeted olvasva felizgultam? Szépen írsz :)
2018. júl. 31. 13:05
 8/48 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom mit vártál egy olyan pasitól, akit ismersz maximum 5-6 órája, és aztán leszopod egy motel szobában. Mármint, úgy őszintén nem értem, miért csodálkozol azon, hogy egy darab húsként kezelnek, ha úgy viselkedsz?

N

2018. júl. 31. 13:06
 9/48 anonim ***** válasza:
51%
De mégis mit hittél? Hogy feleségül akar venni? Az létesítsen néhány perc után szexuális kapcsolatot, aki képes ezt a helyén kezelni. Amúgy örülhetsz, hogy kivette, és nem a szádba ment.
2018. júl. 31. 13:08
 10/48 anonim ***** válasza:
60%
Örülök, hogy ezt egy lány írta le előttem. Most mégis mi történt összegezve? Egy alig ismert sráccal kicsit jobban megismerkedtél egy esküvőn. Pár óra után orálisan kielégítettétek egymást és a srác a végén úgy ment el, ahogy azt te nem szeretted volna. Miután hisztizni kezdtél emiatt, ő paraszt módon válaszolt. Ennyi történt. Te meg most emiatt itt agonizálsz. Reap what you sow.
2018. júl. 31. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!