Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan hihetetlen, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen, hogy egyes pasik azt tapasztalják, hogy a nők igényt tartanak olyan képre, amin a férfi farka látható?

Figyelt kérdés

Jó, aláírom, csak úgy random, a szia előtt küldeni "farkas" képet totál baromság, bár el tudom képzelni, hogy van egy kisebb réteg, akinek bejön.

Viszont az elmúlt 15 évben jó pár nővel ismerkedtem már, ha nem is az első kérdés volt, de idővel szinte mindig felmerült a kérdés, hogy küldjek a képet a farkamról.

Általában nem utasították el, max annyit mondott hogy később, élőben nézné meg inkább.

2018. júl. 5. 18:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
És megnézte élőben?
2018. júl. 5. 18:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat ismerkedek és egyszer se merült ez fel. Nem tudom, te honnan halászod az embereket, de én azt tapasztaltam, hogy erre senki se kíváncsi.
2018. júl. 5. 18:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Nyilván nem barátkozásra gondolok.
2018. júl. 5. 18:27
 4/15 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy hihetetlen? Én eltudom képzelni, hogy egyes nők ilyenek. Sok mindent ellehet képzelni, sok baromság előfordul manapság.

Tulajdonképpen mi is a kérdés?

2018. júl. 5. 18:36
 5/15 anonim ***** válasza:
A random farkas kepekkel van csak problemank, amikor keretlenul, akar koszones nelkul csak ugy elkuldik, amikor a fene se kivancsi ra. Az mas, amikor megy a flort, megvan a vonzalom, es szeretne latni valaki talalkozo ekott, hogy ne ott kelljen csalodnia.
2018. júl. 5. 18:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi, erről beszélek :)
2018. júl. 5. 19:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Aki mondta, hogy megnézné élőben, az végül megnézte?
2018. júl. 5. 19:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Végülis ez is egyfajta tapasztalat szerzés. 20 farkat látni anélkül hogy ribi lennék. Nem? :D csak aztán ne gondoljon bele többet az illető.
2018. júl. 5. 19:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Volt már hogy tőlem is kértek,és valamiért az első után még kellett neki:)

Csak másmilyen felállásban :))

Én meg küldtem,ha kiváncsi rá, hát nézze:)

30/f

2018. júl. 5. 19:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Élőben miért nem mered megmutatni nekik?
2018. júl. 5. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!