Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már mindenki ilyen hihetetlen jól ütemezett, határozott, célratörő embernek akar látszani? Hol vannak kalkulálva a véletlenek?
Mert véletlenek igenis vannak..
Az üzletben ott nem kéne spontaneitást ismerni..főleg ha tervezhető..de nehogy már a magánélet is erről szóljon..
Nincs az, hogy egyikőnk sem tudja pontosan mit akar de együtt kedvet kapunk több dologhoz?
Ez rinya, igen rinya
Soha nem értettem miért jó ha fogalmad nincs merre haladsz csak sodródsz vagy ülsz a langyosvízben. Mi értelme úgy felkelni ha nincs célod? Ha minden nap pont ugyanolyan és kilátás sincs semmire meg annyira nem is érdekel még a saját életed se hogy energiát fektess bele hogy legalább végig gondold mit szeretnél.
Én nem tudnék mit kezdeni valakivel akinek minden mindegy amíg van otthon kaja a hűtőben meg víz a csapban.
Én tudom hol akarok lenni pár év múlva tudom mi kell ahhoz hogy oda jussak még ha nem is nagy célok tudom mit várok a párkapcsolatomtól hogy ha így megy minden mikor szeretnék gyereket ehhez mit kell anyagilag megteremtenem (megteremtenünk) és merre kell emberileg formálódnom.
Ha nincsenek célok nincs fejlődés se. Vagy legalábbis nem olyan mértékű mintha tudnád merre haladsz.
Én ezt így látom. Persze vannak véletlenek vannak be nem kalkulált változások és lehet hogy valamiért egész máshol leszek 3-4 év múlva mint ahova jelenleg el akarok jutni de a célok motiválnak hogy haladjak.
Szerintem ritka aki az élete egyik felén tervszerűen működik a masik oldalon meg lesz ami lesz. De nem mondom hogy nincs ilyen ember.
De akkor korlátozzuk a kérdést a szerelmi életre. Te terveznél komolyan egy emberrel akinek nincsenek körvonalazódott tervei párkapcsolati téren? Elvégre ha nem célod hogy gyerek és család legyen csak majd lesz valahogy akkor miért feccőlnél időt pénzt és energiát egy kapcsolatba? A majd lesz valahogy a diák szerelmek ideje amikor az élet minden más területe is nagyon képlékeny. Felnőtt komoly párkapcsolatban szerintem olyan luxus a céltalanság amit nem éri meg bejátszani.
De ezt valószínűleg azért érzem így mert nekem konkrét terveim vannak. Nekem ezek a bizonytalan kapcsolatok értelmetlen időpocsékolásnak tűnnek. Gondolj bele én most 22 vagyok bele megyek vakon tervek nélkül és 5 év múlva kiderül hogy neked eszed ágában nincs házasodni és családot alapítani én viszont erre vágyom de ezt addig nem tisztáztuk hisz nincsenek tervek. Ekkor szakítok 27 évesen ismét párt keresek. Ha két ilyet kifogok (mert mondjuk nem tanultam az elsőből) már szinte esélyem se lesz a gyerek család kombóra.
Ennek a kapcsolati formának csak akkor van értelme (bár a közös dolgok lakás autó kisállat stb szempontból akkor sem tartom célra vezetőnek) ha biztos hogy nem vágysz gyerekre és/vagy házasságra.
nem azzal van a gáz hogy valaki ütemez..ütemezzen
de mikor úgy tesz mint ha..az rosszabb a lazaságnál..
és lássuk be vkinek a lazasága hoz sikereket..
nem vagyunk egyformák csak esetleg azok akarunk (vagy nem is mi) lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!