Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen parasztok egyes pasik?
Mert annyi cucc spriccelt ki a kukacából neki?
Miért nem engedted inkább a szábda?
Jézusom, ezek a válaszok! Attól, hogy valakivel összejövünk egy gyors menetre, még nem kell köcsög módon viselkednie egyik félnek sem. Itt a pasi egy bunkó paraszt volt.
Kérdező, fel kellett volna pofoznod (bár a pofon túl kedves, egy monokli jobban mutat) és szétkenni rajta a saját gcijét. De megmondom őszintén, az ilyennel én azt is megcsinálnám, hogy még dorombolok neki kamuból utána egy kicsit, aztán jól megdolgozom körömmel a farkát. Utána nem ő röhögne, hanem én.
Én meg megmondom az őszintét, hogy gondolkozzál mer el azon, hogy a retorzió és a bűntett akkor milyen arányban lenne?
Most akkor szét is választhatjuk. A karmolás nem ütés, nem kell hozzá testi erő. Akkor ezzel az erővel én is bele karmolhatok egy lány nemi szervébe, ha az bunkó velem? Gondolkozzál már kicsit el magadon!
Te is kielegultel, o is. Vegulis megtette amit kertel es nem a szadba ment, legkozelebb helyezkedj ugy hogy ne a ruhadon landoljon minden. De nem is ertem, tehat o nem volt finnyas es mehetett minden a szajaba, te meg ha mar azt nem engedted akkor nem porgetted vegig a fejedben hogy hova is mehet majd az anyag.
Lehet hogy eloszor nem is rajtad rohogott hanem a helyzeten, aztan beszoltal neki amire erthetoen visszavagott. Nyilvan egy kalandot latott benned ezen meg se kene lepodnod...
Hát figyelj ez várható volt már ott mikor felhivott a szobájába. Egyértelmű volt hogy mit akar. Te belementel ezzel nincs is gond de akkor neked így kellett volna hozzá állni mármint hogy csak egy éjszaka és kész..
Az hogy szó nélkül azonnal a bugyogódban turkál elég egyértelmű.. Ettől függetlenül tényleg egy igazi nagy tapló bunkó. Legalább erre figyelhetett volna de látszik mekkora nyomorék.
Azok a férfiak, srácok akik tényleg érdeklődnék irántad azokkal is ugyanúgy el tudsz beszélgetni és azokkal is ugyanúgy indul a beszélgetés. Csak ugye próbálj meg nem lefeküdni velük az első 20 percbe. :D
Mármint nem kell ágyba bújni azonnal, előbb el kell érni hogy kitartson. Ha odadobod magad 3 perc után ne számíts sok jóra.
Légy igazi nő. Ne buta kis játékszer.
24N
Istenem ezek a kommentek....
Tényleg a kérdező a hibás? Ne legyetek már ennyire retardáltak.
A kérdező is ugyanúgy egy menetet akart, de nem viselkedett ilyen orbitális paraszt módon a férfival.
Ebben az az undorító, hogy a férfi megjátszotta magát, felvett egy álarcot, majd teljesen mást mutatott miután megtörtént az eset. Miért kell ezt? Nem lehet simán megbeszélni, hogy mindketten egy élvezetes menetet akarnak és normálisan, emberként viselkednek egymással?
Azok a nők, akik válaszoltak és a kérdezőt hibáztatták, szégyeljék el magukat, hülye fapics@k. Ha a kérdező hónapokig húzta volna az agyát ennek a pszichopatának, a férfi akkor is ugyanígy reagált volna szex után.
Ez az egész "odadobta magát" mentalitás abból a hibás sovinista feltételezésből fakad, hogy a nők nem élvezik a szexet, illetve a feladatuk, hogy a férfiakat kielégítsék.
A kérdező szexelni akart, mert élvezte és emiatt büntette meg ez a paraszt, aki valószínű kva-feleség komplexusban szenved.
Nem vezet sehová, ha a nőket azért büntetjük, mert ki szeretnék élni az alapvető szexuális vágyaikat.
"De hiszékeny voltam, többet nem leszek."
Igen kérdező, fel kell nőnöd. A férfiak többsége nem a kis hableány hercege.
Ha a szexuális vágyaidat akarod kiélni, akkor az egyetlen megoldás, az ilyen esetek elkerülése érdekében, hogy te is csak egyszerűen használod a férfiakat és kész. Aztán, ha szembekerülsz eggyel, aki méltó rá, hogy többet feltételezz róla, akkor párkapcsolatba lépsz vele és ennyi.
Ha minden jöttmentbe belezúgsz, aki a csillagokat is lehazudja neked, akkor csak sérülni fogsz. A férfiak általában rendelkeznek egy olyan beidegződéssel, hogy el kell játszaniuk a hős szerelmest, ha meg akarnak fektetni valakit, mert azt hiszik, hogy ez jön be a nőknek. Pedig ezzel csak azt érik el, hogy átvernek egy csomó csajt, akik nem látnak át az álarcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!