Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fétisek. Miért van az hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fétisek. Miért van az hogy egyes fétiseket elfogadják és normálisnak tartják, másikokat viszont elitélik? Akár az enyémet?

Figyelt kérdés

Van láb fétis, kéz fétis, szerepjáték fétisek, helyek stb.

Az én fétisem az, hogy szeretem ha jol nézek ki, akár kihivoan vagy alsonemüben erotikusan, akkor hogy lássanak, vagy véleményt mondjanak stb.

Van barátom, és csak is az ő kedvéért veszek szexi fehérnemüt, hogy tetszen neki és élvezem amikor megdicsér. Viszont néha az is izgatna, hogy más lásson, akár kicsit nagyobb dekoltázzsal és lássam rajta hogy néz. Élményfürdőkbe is azért szeretek járni és azért mondom mindig a páromnak, hogy menjünk, mert tudom hogy ott látnak. Ha elmondanám neki biztosan nem örülne, és tudom hogy itt is gyakran az ilyeneket mint én r**ancnak nevezik, és azt mondják, hogy ilyenkor a kapcsolat már rég nem jo, de ugyan kérlek. Vannak ettől betegebb fétisek is, és azokat normálisan kezelik, viszont az ilyet már rögtön rossz néven veszik.

Esetleg valaki valami értelmes véleményt, vagy hasonlo tapasztalat?

2018. júl. 17. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Exhibicionizmus van benned. Szerintem nem extrém fétis. Aki láthat, örömet okozol neki. Neked is jó, másnak is jó, mindenkinek jó. Lehet, hogy nem is perverz?
2018. júl. 17. 15:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez exhibicionizmus. Alapvetően egészségesnek gondolnám de lehet hogy van a háttérben némi bizonytalanság és megerősítési vágy.

A pasid nem akarja hogy másokkal vizuális flörtölési interakciókba kezdj. Ez is a féltékenységének a része ami részben jogos is, mert nem akar aggódni amiatt h lecsapnak a kezéről.

nem tudom pontosan melyik ember milyen értelemben használja a ribi szót de az én értelmezésemben nem társul negatív vonatkoztatás hozzá.

Ha izgat, akkor nekem küldhetsz képet magadról fehérneműben. Engem érdekel és szeretek szép nőket nézegetni.

Ha jól nézel ki akkor lehet hogy lehetnél met-art vagy nubiles modell is. Azok is eléggé exhibicionisták de nagyon igényes kivitelben.

35F

2018. júl. 17. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!