Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyit kapna tőletek ez a férfi? (10/).
Kipróbálnátok szex közben?
Indoklással pls pls pls! Tehát, hogy van- e rajta valami ami szexuálisan beindítana, vonzó, vagy antipatikus, jóarcnak tűnik, vagy nem ami eszetekbe jut. Lefeküdnétek-e vele? Kipróbálnátok? Miért igen vagy miért nem.
Köszönöm a válaszokat, de akik nem hagyhattak ki egy bőnyálaa bzizást a szexualitás rovatban sem, engedjék meg, hogy gratuláljak.
2018. júl. 31. 08:40
12/23 A kérdező kommentje:
Bőnyálas*
2018. júl. 31. 08:41
13/23 anonim válasza:
Engem mindig az az érzés fog el vele kapcsolatban, hogy egy hajszállal úszott meg valami súlyos genetikai betegséget (cerebral palsy, epilepszia, ilyenek).
Attól tartok, hogy egyszercsak befeszül és összeesik habzó szájjal, vagy ilyesmi.
Szerintem viszolyogtató.
2018. júl. 31. 10:12
14/23 anonim válasza:
Igazi ratyi :D Semmi férfias nicns benne
2018. júl. 31. 10:39
15/23 anonim válasza:
Számomra hihetetlen, hogy valakinél is 5 pontnál többet kapott. Én ilyen átlag 3-4-re számítottam. Nem férfias, nem sármos és ha külön-külön, ha egybe nézem az arcát és annak elemeit, akkor kifejezetten előnytelen. Már-már csúnya.
2018. júl. 31. 15:17
16/23 anonim válasza:
10/6
2018. aug. 2. 00:09
17/23 anonim válasza:
Azért túlzásokba nem kell esni. Egyáltalán nem csúnya, ezt még én férfi szemmel is megállapítom úgy, hogy nem bírom a munkásságát. Kifejezetten károsnak találom, amit csinál Magyarországon.
Ha neked ő csúnya, akkor milyen egy elhízott, tokás ember, akinek nincsenek meg a fogai. Nem értem.
2018. aug. 2. 19:32
18/23 A kérdező kommentje:
Annyit úgy zárójelben még kérdeznék, de persze költői: Az, hogy valaki milyen csaj vagy milyen pasi, az miért függne attól, hogy az illető mit csinál? Semmi köze ehhez.
2018. aug. 2. 19:55
19/23 anonim válasza:
10/0. Nem jon be. Oreg. Nem jon be az arcszorzet. Futva menekulnek,ha leszolitana valahol.
N
2018. aug. 3. 01:38
20/23 anonim válasza:
Nem csúnya??? Nézd már meg pl. a 2. képet. Ez egy kifejezetten csúnya száj. Ilyen egy csúnya száj fogalma. Az orra mint egy rajzfilm figurának. Csak oda van biggyesztve valami. Mellesleg ő is tokás, kis jellegtelen beleolvadó állal. Nincs markáns szemöldöke, de mégis az a nem is olyan sok szőr is "szétfolyik" már majdnem bele a szemébe. Nézd, mi tanultuk az ideális arc arányokat képzőn. Ő nagyon, nagyon messze áll tőle. Igenis közelebb áll a csúnyához. Amúgy egy elhízott, tokás etc. emberre azt mondanám, hogy nagyon csúnya. Tudod a csúnyának is vannak fokozatai
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!