Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már eleg jó pénisz méret nem merev állapotban? 14cm hosszu/ 3cm vastag
20éves vagyok és hat ki probaltam egy "modszert" az egyik haverom ismerőse mar csinalta több embernek és hatasos volt nekem is. Vazelint fecskendeznek be injekcios tűvel a "peniszbe" igazbol nem segitett sokat ez elott se volt kicsi 12,5cm volt és 14cm lett a vastagsaga is valtozott...merev állapotban 21cm és 5cm vastag. Ezzel mar jót lehet alakitani?
Lanyok kinek jonne be ez a méret? Kort irjatok legyszi
Jah es ezt attol kerdem aki talan ert hozza, kesőbb lehet bajom belole talan?
kamu
annyira egy 20 éves sem hülye, hogy vazelint fecskendezzen a saját farkába, élete leges legfontosabb testrészébe
3ik talan hūlye vagyok de azis lehet hogy te vagy az.
4-es janni vagy csao. Olvas.. nem merev allapotban 14cm a vazelin elott 12,5cm olvas..
Mindenkepen növelni szeretem volna a méretem nekem fontos hogy nagy legyen...volt aki azt mondta az ez előttire is hogy kicsi pedig mar akkor sem volt kicsi. Eddig szexualis kapcs.. 3x volt az első gyors volt es 2x menet volt. 2nal az első ugyan ugy gyors volt, ott is 2menet volt 3.iknal mar jonn volt az első menet és azaz 1volt. Az elso azt mondta: hiaba nagy de kicsit gyenge(akkor még nem volt vazelinos) Masodik: elég jo volt a szex...
Harmadik: átlagosnak mondta . Volt még olyan aki csak meg fogta és kinevetett :/ azo
Meg is van az ide vágó cikk, elég volt beütni a keresőbe:
A 7.-et olvasd el és fogadd meg.
Szar világ lesz rád rövidesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!