Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már eleg jó pénisz méret nem merev állapotban? 14cm hosszu/ 3cm vastag
20éves vagyok és hat ki probaltam egy "modszert" az egyik haverom ismerőse mar csinalta több embernek és hatasos volt nekem is. Vazelint fecskendeznek be injekcios tűvel a "peniszbe" igazbol nem segitett sokat ez elott se volt kicsi 12,5cm volt és 14cm lett a vastagsaga is valtozott...merev állapotban 21cm és 5cm vastag. Ezzel mar jót lehet alakitani?
Lanyok kinek jonne be ez a méret? Kort irjatok legyszi
Jah es ezt attol kerdem aki talan ert hozza, kesőbb lehet bajom belole talan?
Ne butáskodjatok.Nem jó egy idegen anyag befecskendezése.Van olyan olvastam urológus oldalán amikor saját testzsírral töltenek,na de az is felszívódik idővel.Mennyi pénzbe is kerülhet?Annak a pénznek a megkeresése ideális esetben mennyi is?
Szóval a csodatabletták és krémek helyett,nem a testet tönkretéve műtéttel nyújtó masszírzó gyakorlatokkal pumpával fizkálisan szignifikánsan jobban megnövelhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!