Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelem, újabb pénisz méret kérdés! Ha úgy mérem a péniszem, hogy a szeméremcsontig nyomom a vonalzót, az csalás?
Figyelt kérdés
Mert van egy kis zsír ott.2018. júl. 29. 16:30
1/14 anonim válasza:
Azt mérd ami látszik. A zsírt nem nyomod be a csajba
3/14 A kérdező kommentje:
De ha eltűnik onnan a zsír, akkor csak több centit mutat. Több helyen olvastam, hogy így kell mérni, de nem tudom.
2018. júl. 29. 16:34
4/14 anonim válasza:
Elméletileg úgy kell mérni, igen, mert csonttól méred, nem zsírtól.
5/14 anonim válasza:
Okés! Akkor tuszkold majd be a zsírodat a nőbe. Sok sikert. Magadat csapod be
6/14 anonim válasza:
Elvileg a puncihoz is hozzányomod a farkad, tehát több megy be mint ami látszik. De ha fogysz, több látszik belőle.
7/14 anonim válasza:
Mérd a térdedtől, azt nem téveszted el és akkor legalább megnyugszol, hogy nem kicsi. Amúgy most sem értem, miért méricskéli minden fiú a faxát??
9/14 A kérdező kommentje:
#5 Nem értem a gondolatmeneted, de rendben. :D
2018. júl. 29. 16:44
10/14 anonim válasza:
Én is benyomom a vonalzot fullig általában olyankor elvisz a mentő 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!