Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van köze a menstruációnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köze a menstruációnak a szüzességhez? Bővebben lent 👇

Figyelt kérdés

Mármint ahoz h mennyire vastag a szűzhártya ? Ha kicsit vastagabb akk jobban fáj ?

Remélem érthető h mit akarok xdd

2018. júl. 26. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nemtom
2018. júl. 26. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivaaaaaan? 😂😂😂😂
2018. júl. 26. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi
2018. júl. 26. 23:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól h vastagabb a szűzhártyád

Nem fog jobban fájni a menzesz

Nekem átlagos szűzhártyám volt

De olyan görsös voltam menzikor h a földön fetrengtem

Szóval nincs semmi köze hozzá

24N

2018. júl. 27. 01:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értelmezem, akkor te azt kérdezed, hogy a menstruációs görcs arányos-e a szűzhártya vastagságával. Gondolj csak bele: ha az elmélet igaz lenne, akkor a nem szűz nőknek egyáltalán nem kellene görcsölniük. Ez egyértelműen nem így van :)
2018. júl. 27. 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A szűzhártya nem fedi el teljesen a vaginális nyílást, szóval a vér ki fog ürülni, ezen ne aggódj! Az imperforált szűzhártya az (ez egy vele született rendelenesség), ami teljesen elfedi, de ez nagyon ritka, neked tuti nincs, szóval ne parázz. Ilyen szűzhártyánál fordulhat olyan elő (ismétlem, neked tuti nincs), hogy a vér nem tud távozni, felhalmozódik a vaginába és visszajut a méhbe, ez görcsöket okoz. Ilyenkor a nőgyógyász csinál egy kis metszést, és minden meg van oldva.
2018. júl. 27. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!