Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köze a menstruációnak a szüzességhez? Bővebben lent 👇
Figyelt kérdés
Mármint ahoz h mennyire vastag a szűzhártya ? Ha kicsit vastagabb akk jobban fáj ?
Remélem érthető h mit akarok xdd
2018. júl. 26. 23:29
4/6 anonim válasza:
Attól h vastagabb a szűzhártyád
Nem fog jobban fájni a menzesz
Nekem átlagos szűzhártyám volt
De olyan görsös voltam menzikor h a földön fetrengtem
Szóval nincs semmi köze hozzá
24N
5/6 anonim válasza:
Ha jól értelmezem, akkor te azt kérdezed, hogy a menstruációs görcs arányos-e a szűzhártya vastagságával. Gondolj csak bele: ha az elmélet igaz lenne, akkor a nem szűz nőknek egyáltalán nem kellene görcsölniük. Ez egyértelműen nem így van :)
6/6 anonim válasza:
A szűzhártya nem fedi el teljesen a vaginális nyílást, szóval a vér ki fog ürülni, ezen ne aggódj! Az imperforált szűzhártya az (ez egy vele született rendelenesség), ami teljesen elfedi, de ez nagyon ritka, neked tuti nincs, szóval ne parázz. Ilyen szűzhártyánál fordulhat olyan elő (ismétlem, neked tuti nincs), hogy a vér nem tud távozni, felhalmozódik a vaginába és visszajut a méhbe, ez görcsöket okoz. Ilyenkor a nőgyógyász csinál egy kis metszést, és minden meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!