Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedésénél a 7 nap szünetben hanyadik napon kell megjönnie a menstruációnak?
Figyelt kérdés
Már 2. napban vagyok a szünetből de még mindig nem jött meg a menstruációm. Félek, hogy teherbe estem.2015. aug. 16. 19:19
1/5 anonim válasza:
Ha jól sejtem, most kezdted el szedni a fogamzásgátlót. Nekem az első hónap tabi után a szünet 4. napján jött meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, most kezdtem szedni. A prospektusban azt írja, hogy egy hét után nem kell kiegészítő védekezés de mi még a két hetet is megvártuk. Köszönöm a váalaszt! :)
2015. aug. 16. 20:02
3/5 anonim válasza:
Most alkalmazkodik a tested, majd beáll szépen.
4/5 anonim válasza:
bármikor,akár 1. nap,akár a 6. v 7. napon is
90%-ban a 3-5. nap között szokott megjönni a vérzés,tényleg ne aggódj,ha előbb v később jön.
5/5 anonim válasza:
Nekem a szünet 5. napján jön meg. Természetes h kell egy kis idő a szervezetnek, amíg feldolgozza h már nincs az az anyag, így megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!