Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 centis péniszt még lehet tövig nyomni egy lányba?
Érdekes az értékelések 30% on állnak.
állítólag 100 nőből 10-20nak tényleg jóval hosszabb kell.
Kedves 20 centis kérdező...
Most utoljára leírom. A női nemi szerv mérete egyénenként változó. Ahogy a férfi nemi szerv mérete az erekcióval változik, úgy izgalmi állapotában a hüvely is képes a tágulásra. De megsúgom: a hüvely nem egy feneketlen valami. Ha tegyük fel izgalmi állapotban, teljesen kitágultan mondjuk 14 centi a hüvely, akkor akárhogy van neked egy 20 centis dildód, akarom mondani farkad, akkor sem fogod tudni benyomni tövig, mert a lány/nő szűkölni, vagy ordítani fog a fájdalomtól.
A hüvelynek három állapota van relaxed,aroused,streched
van amelyik 12re felizgultba belemegy azért a 18-20 csak utána a makkom(4cm) és az alatta lévő 2-3centis rész piros és fáj.Ez egy rövid punci.Más nőbe 16-20simán,sőt valahol éreztem hogy több is menne.
Nem is tudom, merjek-e ennyi bölcs válasz után valamit is írnom. Nekem is 20 centi van de a legtöbb lánynak nagy volt, viszont volt olyan is aki kifejezetten élvezte, sőt, azt mondta: tudod még beljebb nyomni?
Minden nő más mint ahogyan minden pasi is más. A puding próbája az evés, ki kell próbálni és megtudod a választ!
" Ha tegyük fel izgalmi állapotban, teljesen kitágultan mondjuk 14 centi a hüvely"
utána ha nem nyújthatatlan keményebb fajta a punci hanem másmilyen puhább nyúlós akkor oda utána bemegy sokkal hosszabb ez a harmadik állapot.Más kérdés hogy egyből mélyebb sokkal jobb érzés,már aki ezt szereti.
#15 Velem is történt ilyen.
18-19cm re benn voltam jöhetne még 2-3 centi...
jobban felállhatott volna...
bement ekkora 23-24cm re rakta egymástól az ujjait,tövig ment igen...
16-17 centi bőven elég:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!