Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki el tudná nekem magyaráz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki el tudná nekem magyarázni, főleg olyan nők akik azt írják hogy a hüvelyükben tövig lehet nyomni egy 17-18 centis péniszt?

Figyelt kérdés

Mert a méhszáj jóval a köldök alatt van. Igaz hogy izgalmi állapotban hosszabb lesz a hüvely, de akkor maximum a köldökig ér a hüvely vége. Ami kb 14-15 centis hosszt jelent.

Vagy a méhbe is bele tud menni a pénisz? (szerintem nem, de nem tudom pontosan).

Itt egy kép, igaz hogy ez nem izgalmi hossz, de nem hiszem hogy sokkal hosszabb tud lenni, de ott vannak a belek a méh felett. Tehát hogy fér valakibe 18 centi???

[link]

2018. jún. 26. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Ha felizgult állapotban van a csaj simán befér 20 cm is , persze ez egyénfüggő is. Viszont szex hatasara a hüvely "megnyulik" es a fajdalmat is kevésbé érezni.
2018. jún. 26. 21:07
 2/11 A kérdező kommentje:

De a méhbe is bele tud menni a pénisz?

Mert hiába nyúlik meg a hüvely, de hogy fér el a méh, mert akkor feljebb kell hogy kerüljön, de felette meg a belek vannak, azt pedig nem tudja arrébb nyomni. Vagy de?

2018. jún. 26. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

mi van, ha van egy hátrahajló méh?

Az Egyesült Államokban 10-ből egy nőnek van egy hátrahajló méhük (a rightdiagnosis.com szerint). A méh normális helyzete az, hogy előre álljon a hasfal felé. De az amerikai nők 10% -ában a gerinc felé tart.

A döntött méh az AFE zónát könnyebben hozzáférhetővé teheti. A rendellenes élettan nem mindig rossz dolog!

Ez őrült, hogy a női gyönyörködtető élményt nyújt! Nem minden négyzetcentiméter, de sokkal több lehetőség létezik, mint a legtöbb. Azonban a feleségnek rendkívül felkeltett állapotban kell lennie, mielőtt a mély játék elkezdődik.

Afe pfe zónáról hallottál már?

[link]

2018. jún. 26. 21:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud a méhbe menni a pénisz. De nem vagyunk egyformák. Nekem 17 cm már fájt tövig dugva. Másnak 20 cm sem fáj. Egyénfüggő.
2018. jún. 26. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
2018. jún. 26. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
2018. jún. 26. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek megfigyelések egy elég nagyszámú India népességben hogy értsd ahány ujjad ráfér a szerszámodra bár női kézzel ez érdekesebb :D mert az keskenyebb.

6ujj 10-13cm

8ujj 16-17,5

10ujj 19körül

2018. jún. 26. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:

szóval a nők felizgulnak átlag 12,5-15-17,5 hosszabbodik a hüvely illetve a méh vagy 1+4 féle fokozatban hajolhat hátra,utána a méhszáj alatt/után van az a sarok a Pfe.add össze.

Vizsgáltak 39nőt kiönthető műanyaggal

6-14,8cmkörül voltak gondolom nyugalmiban.

namost 200-300%nyúlhat keres rá.

2018. jún. 26. 21:34
 9/11 A kérdező kommentje:

7 es.

Az szerintem izgalmiban annyi.

Gondolj bele egy 14.8 centis ha 300%kal negyobb lesz az kb 44 centi ami a torkaig érne, lehetetlen.

De ha 12 vel számoljuk és 250 %kal nő meg akkor az 30 centi az a tüdeéig érne. Meg nincs is ekkora pénisz.

2018. jún. 26. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én péniszem nagyon rövid (10 cm). Barátnőmnél néha mégis végigér, akármennyire izgalmi állapotban van. Biztos tudna még hosszabb lenne, de nem sokkal...
2018. jún. 26. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!