Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeméremcsonttól kell mérni a péniszt nem? Azaz egy picit bekell nyomni.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 12:10
1/20 anonim válasza:
Nem kell benyomni. Onnan mered ahhonan "kinő". Ami látható
2/20 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, de akkor a 25 centis vonalzó nem elég.
4/20 anonim válasza:
én faltól falig szoktam kihúzni a mérőszalagot, biztos ami biztos, nehogy kicsinek tűnjön...
24F
5/20 A kérdező kommentje:
szeméremdombot kell benyomni egy picit...nem ? és akkor a csonttól lehet mérni.
EGyik oldalon írta egy orvos
2017. ápr. 20. 12:26
6/20 anonim válasza:
Benyomhatod, de annak mi értelme? Akkora a farkad, amennyi látszik, annyit tudsz csak a punciba tolni, nem többet.
De ha neked nagyobb önbizalmat ad, hogy csonttól méred még ha csalás is, hát csináld. Csak akkor el kell szomorítsalak, mert ebben az esetben nekem bőven 20 centi felett lesz és ugyanúgy kisebb lesz a farkad az átlagnál :)
7/20 anonim válasza:
Hát ha úgy kell, akkor 20 centis a f@@@szom :D
Egyébként meg csak 18 :D
8/20 anonim válasza:
Ti milyen dagadtak vagytok?
Nekem ott jó ha van fél centi bőr. Hogy lesz 20 centi a 18-ból?
9/20 anonim válasza:
Az a lenyeg h 25 centis legyen,ha kell merd a derkadtol
10/20 anonim válasza:
nekem ott van 3 cm biztos...és vékoyn vagyok...az hogy lehet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!