Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lànyok, titeket egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bentekerrels kérdése:

Lànyok, titeket egy ilyen kapcsolat èrdekelne? Vagy undorottok mèg az ötlettől is?

Figyelt kérdés

Egy olyan kapcsolat, ami erosen a szexre s a szorakozàsra alapszik, viszont kulvilàgra elèg anti-szocilis.

Egy pèlda: teszem azt, 1 hèt/ 1honapbol, amikor tulajdonkèppen nem is mentek ki a lakàsbol. Legalàbb egy 10-szeres szex naponta, szex szag az egèsz szobàban. Kajàt is csak rendeltek. A nap 95%-a az àgyban telik el. Amikor èppen nem szexeltek akkor pl: sorozatot nèztek kozosen vagy olvastok, amire kedv van èppen.

A fèrfinak nincsenek veletek szemben nagy elvàràsai, nem zavar ha èppen fingtok egyet, csak 2 dolog a lènyeg: èrezzètek magatokat jol ès jo legyen a szex.

Cserèbe csak azt kèrik hogy egy hètog csak vele foglalkozzon az ember. Tudom hogy ez hosszutàvon egèszsègtelen, de pl: tèlen ezt 1 hèten, nyàron pedig csak 3 napig. Van ilyen csaj akit egy ilyen fajta kapcsolatot eltudna kèpzelni, ès bejonne is neki?

2018. júl. 24. 18:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Lànyok, hàt miket kell itt olvasnom? làtjàtok, pont ez a baj a mai lànyokkal: prudek, munkamàniàsak, paràznak minden jotol, feszengenek folyton, ha finganiuk kell azt is inkàbb visszafolytjàk hogy inkàbb a szenvedès mint az hogy nehogy az ember azt higgye roluk hogy fingnak.

mi a baj a szex szaggal? aszexuàlis lett hirtelen mindenki a sok müanyagtol? Mi a baj a napi 10-szeres szexel? Nem jobb 10-szer èlvezni mint 1-szer?

Hàt mindig csak a stressz kell nektek lànyok, hogy jol nèzzetek ki? èljen inkàbb a jo szex ès a testszag.

2018. júl. 24. 20:48
 12/20 A kérdező kommentje:

elozo kommentàlo, aki azt kèrdi, mit tudok nyujtani az àgyban: nem vagyok egy nagy szàm, bekell hogy làssam, kozèp mezonyt talàn elèrem. Viszont halhatatlan libidoval lettem megàldva, ami remèlem egy kicsit kompenzàlja az erosen kozepes pèniszemet (ugye lànyok? lànyok? ugye? nem, mi?).

Nekem egy igazi nerd làny kell, pizza foltos pizsamàban, akivel este megnèzem a legjobb sci-fi filmeket aztàn pedig mehet a szex. I need a girl like that!

2018. júl. 24. 20:53
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

"Viszont halhatatlan libidoval lettem megàldva, ami remèlem egy kicsit kompenzàlja az erosen kozepes pèniszemet" => Nem. A mennyiség nem kompenzálja a minőséget. Ki akar napi 10x szar szexet?

Ha nem élvezem, akkor 1-et sem akarok. Nem a péniszméretre értettem, mit tudsz nyújtani, de ebből lejön, hogy fingod nincs, milyen a jó szex. (Max neked jó...)

2018. júl. 24. 21:15
 14/20 A kérdező kommentje:

èn abbol indulok ki hogy a lànyok komunikàciora kèpes lènyek, kedves utolso kommentelo ember.

tehàt ha valamièrt nem jo nekik a szex, akkor eltudjàk mondani hogy mièrt, èn pedig tudok ezen vàltoztatni. Kivève a mèreten, az màr marad.

ha egy lànynak nem jo a szex, akkor egybol elmondja, nem vòr meg 10 alkalmat. De lehet àm hogy nem èn vagyok az aki nem tudja mi a jo szex, hanem maga az aki nem tud komunikàlni esetleg. Lehetsèges asszonyom?

2018. júl. 24. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Éppenséggel én tudok, szoktam is, de persze ismerek olyanokat, akik nem, mert gátlásosak.

Viszont rengeteg pasas van, aki azt hiszi, tudja, mi a jó, vagy épp nem is érdekli, a másiknak jó-e, csak benyomja szárazon, esetleg elvárja a szopást, aztán mikor beteszi, "nem érti, miért nem csúszik, de annyi baj legyen"... + fel sem merül bennük, hogy sok nő aktus útján el sem tud élvezni, vagy szimplán leszarják, nem juttatják orgazmushoz.

2018. júl. 24. 21:42
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
Én nem értem mitől olyan nagy dolog ez a fingás, én a barátom előtt simán fingok ha kijön, persze direkt nem. De szerintem egy igazi kapcsolatban ez egy teljesen természetes dolog. Másrészt, 10. Alkalomra valószínűleg nem is állna fel neked, nem mi vagyunk a prűdek.... 😄
2018. júl. 24. 21:55
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Aszongya éljen a testszag! Végem van XDDDDDD
2018. júl. 24. 22:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, akkor gondolom az sem baj ha a szoba közepére szarik!
2018. júl. 25. 07:36
 19/20 A kérdező kommentje:
szarjon csak ha ahhoz van kedve, az a lènyeg hogy jol èrezze magàt
2018. júl. 25. 10:14
 20/20 anonim ***** válasza:

"Viszont halhatatlan libidoval lettem megàldva"

Amíg fiatalok, mindegyik ezt gondolja...

2018. júl. 25. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!