Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Két szub között működne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két szub között működne a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt,akiről kiderült,hogy szub beállítottságú.De nekem egy szadista domina kéne..

2018. júl. 22. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy felváltva élitek ki a vágyaitokat vagy együtt mentek el hivatásos dominához. Megoldás éppenséggel van rá,csak mindig inkább köztes.
2018. júl. 22. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Én meg subra vadászom egy ideje, de vagy swichet vagy dominát dob a gép. Mindenki más, Nektek mehet, de én ebből azért nem engedek már, mert csak szenvedés lesz a vége mindkét félnek. F-dom-38
2018. júl. 22. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Vsz szenvedés lesz belőle hosszútávon, egy nap kölcsönös érdektelenség és aztán reccs...

De az élet kompromisszumok halmaza, rajtatok múlik minden, puding próbája ugyebár...

Sub-sub a nem a legszerencsésebb feléllás, szerintem...

F40D

2018. júl. 23. 05:21
 4/4 anonim ***** válasza:
működik, barátnőmmel mindketten subok vagyunk és van egy Dom akivel hármasban (néha négyesben - az ő párja is beszáll) kiéljük vágyainkat.
2018. júl. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!