Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok, titeket egy ilyen kapcsolat èrdekelne? Vagy undorottok mèg az ötlettől is?
Egy olyan kapcsolat, ami erosen a szexre s a szorakozàsra alapszik, viszont kulvilàgra elèg anti-szocilis.
Egy pèlda: teszem azt, 1 hèt/ 1honapbol, amikor tulajdonkèppen nem is mentek ki a lakàsbol. Legalàbb egy 10-szeres szex naponta, szex szag az egèsz szobàban. Kajàt is csak rendeltek. A nap 95%-a az àgyban telik el. Amikor èppen nem szexeltek akkor pl: sorozatot nèztek kozosen vagy olvastok, amire kedv van èppen.
A fèrfinak nincsenek veletek szemben nagy elvàràsai, nem zavar ha èppen fingtok egyet, csak 2 dolog a lènyeg: èrezzètek magatokat jol ès jo legyen a szex.
Cserèbe csak azt kèrik hogy egy hètog csak vele foglalkozzon az ember. Tudom hogy ez hosszutàvon egèszsègtelen, de pl: tèlen ezt 1 hèten, nyàron pedig csak 3 napig. Van ilyen csaj akit egy ilyen fajta kapcsolatot eltudna kèpzelni, ès bejonne is neki?
Nekem ettől többre van igényem. Engem ez az életmód nem elégítene ki hosszútávon.
Mivel ugyanúgy, ahogy az igaz, hogy a jó szex az egyik alapköve a jó párkapcsolatnak, az is igaz, hogy a jó szex nem elég egyedül a boldogsághoz.
"Legalàbb egy 10-szeres szex naponta, szex szag az egèsz szobàban. Kajàt is csak rendeltek."
Fújj B a z d meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!