Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lànyok, titeket egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bentekerrels kérdése:

Lànyok, titeket egy ilyen kapcsolat èrdekelne? Vagy undorottok mèg az ötlettől is?

Figyelt kérdés

Egy olyan kapcsolat, ami erosen a szexre s a szorakozàsra alapszik, viszont kulvilàgra elèg anti-szocilis.

Egy pèlda: teszem azt, 1 hèt/ 1honapbol, amikor tulajdonkèppen nem is mentek ki a lakàsbol. Legalàbb egy 10-szeres szex naponta, szex szag az egèsz szobàban. Kajàt is csak rendeltek. A nap 95%-a az àgyban telik el. Amikor èppen nem szexeltek akkor pl: sorozatot nèztek kozosen vagy olvastok, amire kedv van èppen.

A fèrfinak nincsenek veletek szemben nagy elvàràsai, nem zavar ha èppen fingtok egyet, csak 2 dolog a lènyeg: èrezzètek magatokat jol ès jo legyen a szex.

Cserèbe csak azt kèrik hogy egy hètog csak vele foglalkozzon az ember. Tudom hogy ez hosszutàvon egèszsègtelen, de pl: tèlen ezt 1 hèten, nyàron pedig csak 3 napig. Van ilyen csaj akit egy ilyen fajta kapcsolatot eltudna kèpzelni, ès bejonne is neki?

2018. júl. 24. 18:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Szex szag:D vannak bajok:D
2018. júl. 24. 18:13
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
Panelban nem bírnám ki. Kertesházban ahol ki lehet menni a kertbe is akár napozni vagy mást, ott nem lenne annyira rossz.
2018. júl. 24. 18:17
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
En nem birok egy napot se itthon ulni, szoval ez nekem nem menne :D
2018. júl. 24. 18:20
 4/20 Katesz01 ***** válasza:
100%
simán benne lennék. De 1 hét az már sok, viszont 3 nap az jöhetne.
2018. júl. 24. 18:22
 5/20 Zuzu82 ***** válasza:
játsza, ja!
2018. júl. 24. 18:23
 6/20 A kérdező kommentje:
na most èn nem azt mondom hogy mindig ez legyen. Hanem 1 honapon pl: zsinorba 3 ilyen nap, tessèk màr az 1 hètrol is lemondok. Szerintem a legtobb kapcsolatnak segitene.
2018. júl. 24. 18:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ettől többre van igényem. Engem ez az életmód nem elégítene ki hosszútávon.

Mivel ugyanúgy, ahogy az igaz, hogy a jó szex az egyik alapköve a jó párkapcsolatnak, az is igaz, hogy a jó szex nem elég egyedül a boldogsághoz.

2018. júl. 24. 18:31
 8/20 anonim válasza:
85%

"Legalàbb egy 10-szeres szex naponta, szex szag az egèsz szobàban. Kajàt is csak rendeltek."

Fújj B a z d meg!

2018. júl. 24. 18:32
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom dolgozni nem dolgoztok.
2018. júl. 24. 18:41
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
Te szexben mit tudsz nyújtani amúgy?
2018. júl. 24. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!