Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Miért nem felel meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem felel meg a barátság extrákkal kapcsolat nektek?

Figyelt kérdés

Mármint mi ezzel a baj ?

Nekem volt pár férfiként s működött... de azt veszem észre a legtöbb lány megalázónak tartja vagy csípőből visszautasítja.

Ki lenne erre kapó ?

2018. júl. 23. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%

Persze, és őket is ilyen béna gyakoris kérdésekkel szedted össze?

Amúgy meg nagyon egyszerű, a legtöbben olyan pasit keresünk, akivel elképzelhetjük a jövőnket, nem pedig olyat, akivel egy ideig dugunk, aztán egyszer csak lelép, mert talál másikat, fiatalabbat, vagy akármi, mi meg kezdhetjük elölről a keresgélést.

Arról nem beszélve, hogy a pasik többsége amúgy se érti meg a barátság extrákkalt. Ez a legtöbb pasinak ugyanúgy csak a dugásról szól és nem törődtök a másikkal, csak addig amíg gyors megkapjátok a szexet.

2018. júl. 23. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Lányként én olyannal mennék bele, akit egyébként nem kaphatok meg. Így kompromisszumként.
2018. júl. 23. 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

Az ilyen privátnak mi értelme?

"Bena vagy ;)"

2018. júl. 23. 15:21
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem valószínű, hogy a barátság extrákkal kapcsolat nem tetszik nekik

Sokkal inkább valószínű, hogy a személyeddel van probléma

2018. júl. 23. 15:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Lehet. Lehet nem.

Köszi a válaszokat, de azért jó lenne még pár rendes válasz is :)

2018. júl. 23. 16:01
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Mert egy barátság többet ér nekem annál, hogy kétes kimenetelű néhány hétig/hónapig tartó dugással tönkre tegyem. Amit ilyen néven általában emlegetnek, az sima szexkapcsolat minden egyéb nélkül. Mivel nekem szükségem van valamennyi érzelmi kötődésre a szexhez, ezért nem mennék bele ilyesmibe. Ha már van kötődés, de nincs elkötelezettség és a másik fél hirtelen lelép vagy mással is ilyen viszonyba kezd, az fájdalmas.

Ezért számomra nincs értelme az ilyen kapcsolatnak. Hogy más lányok miért gondolják így, azt nem tudom.

2018. júl. 23. 16:34
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Jelenleg ilyenben vagyok és igen valóban nekem is kell érzelem a szexhez van is és valószínű fájni is fog ha majd ne tán talál majd egy csajt akit szeret. De addig élvezzük egymás társaságát lassan 2 éve.
2018. júl. 23. 17:17
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
7-es: és mi az akadálya, hogy te legyél az a lány, akit szeret, ha már két éve együtt kavargattok? Nem megalázó ez a "ha nincs ló, jó a szamár is" stílusú kapcsolat?
2018. júl. 23. 18:09
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Én egy időben szerettem volna egy ilyen viszonyt kialakítani egy haverommal, de valami miatt nem jött össze. Azóta sem értem. Szerintem ő többet szeretett volna, de ez eleve kilátástalan volt, mivel külföldön éltem, illetve egyébként sem szerettem volna vele túl szorosra fonni a dolgokat, mert egy kicsit pszicho és ezért mindig is kicsit tartottam tőle, bár amúgy emberileg nagyon imádom. Nemrég lefeküdtem vele, nagyon figyelmes volt az ágyban, az alkalmi kapcsolatokhoz képest még ilyen érzelmesnek is mondanám, másnap viszont kb szarba se vett, még sértegetett is, ami előtte elképzelhetetlen volt. Konkrétan lehülyézett, folyamatosan kritizált, megdöbbentően viselkedett, meg is haragudtam rá, és nem hiszem, hogy ennek lesz bármi folytatása. Örülök, ha egyáltalán szóba tudok vele még állni normálisan legközelebb.
2018. júl. 23. 18:54
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Várom a továbbiakat xD

2018. júl. 23. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!