Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem felel meg a barátság extrákkal kapcsolat nektek?
Mármint mi ezzel a baj ?
Nekem volt pár férfiként s működött... de azt veszem észre a legtöbb lány megalázónak tartja vagy csípőből visszautasítja.
Ki lenne erre kapó ?
Persze, és őket is ilyen béna gyakoris kérdésekkel szedted össze?
Amúgy meg nagyon egyszerű, a legtöbben olyan pasit keresünk, akivel elképzelhetjük a jövőnket, nem pedig olyat, akivel egy ideig dugunk, aztán egyszer csak lelép, mert talál másikat, fiatalabbat, vagy akármi, mi meg kezdhetjük elölről a keresgélést.
Arról nem beszélve, hogy a pasik többsége amúgy se érti meg a barátság extrákkalt. Ez a legtöbb pasinak ugyanúgy csak a dugásról szól és nem törődtök a másikkal, csak addig amíg gyors megkapjátok a szexet.
Az ilyen privátnak mi értelme?
"Bena vagy ;)"
Nem valószínű, hogy a barátság extrákkal kapcsolat nem tetszik nekik
Sokkal inkább valószínű, hogy a személyeddel van probléma
Lehet. Lehet nem.
Köszi a válaszokat, de azért jó lenne még pár rendes válasz is :)
Mert egy barátság többet ér nekem annál, hogy kétes kimenetelű néhány hétig/hónapig tartó dugással tönkre tegyem. Amit ilyen néven általában emlegetnek, az sima szexkapcsolat minden egyéb nélkül. Mivel nekem szükségem van valamennyi érzelmi kötődésre a szexhez, ezért nem mennék bele ilyesmibe. Ha már van kötődés, de nincs elkötelezettség és a másik fél hirtelen lelép vagy mással is ilyen viszonyba kezd, az fájdalmas.
Ezért számomra nincs értelme az ilyen kapcsolatnak. Hogy más lányok miért gondolják így, azt nem tudom.
Köszi a válaszokat.
Várom a továbbiakat xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!