Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem felel meg a barátság extrákkal kapcsolat nektek?
Figyelt kérdés
Mármint mi ezzel a baj ?
Nekem volt pár férfiként s működött... de azt veszem észre a legtöbb lány megalázónak tartja vagy csípőből visszautasítja.
Ki lenne erre kapó ?
2018. júl. 23. 15:00
11/13 anonim válasza:
Megfelel akkor ha Egyedülálló vagyok és hosszú távon nem akarok párkapcsolatot de mondjuk szex az jó lenne
De nem mindegy a körítés
24N
12/13 anonim válasza:
Szerintem erre azért elég sok példa van főleg egyetemeken vagy karrierista nőknél akiknek vagy nem fér bele komolya kapcsolat az életükben vagy csak szimplán élvezik még fiatal éveiket.
Én nem úgy látom ahogy a kérdező.. persze nyilván nem ezzel kell indítani egy ismeretlen nőnél, hogy szexkapcs:D
13/13 Baba200018 válasza:
Egyszer nekem is volt egy ilyen igaz ismertem a sracot de szerintem nincs ebben semmi rossz.. Enis szeretem az ilyet csak jo legyen a partner
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!