Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan viselkedjek szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek szex során? (kiegészítem)

Figyelt kérdés
Volt már kapcsolatom, és úgy gondolom már tudom,mire vágyom, mitől jó nekem. Azt vettem észre, hogy sokszor talán többet adok, mint amit vártak. Ezt onnan gondolom, hogy megjegyzik, hogy pl nem szopták le őket eddig így/sokszor, vagy nem engedtek nekik vmit. És én sajnos nem igazán tudom, milyen mértékben kellene engednem, vagy hogy mondjak nemet. Rosszul érzem magam attól, hogy természetes nekik, hogy én mindig tövig nyelem, de ők nem játszanak velem. Nem tudom hogyan kellene viselkednem. Más lányok mit mondanak, miért nem szopnak? Vagy miért picit? Vagy mit mondtok arra,ha a fiú gumi nélkül akarja? Én szívesen okozok örömöt,de úgy érzem nem becsülik, csak természetesnek veszik,ha csinálom,ezért másképp szeretném a dolgokat. Kérlek segítsetek! Köszönöm szépen!

2018. júl. 21. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Imádnálak! És nem maradnál viszonzás nélkül! F.
2018. júl. 21. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell azért patikamérlegen mérni azt,hogy én ennyit adtam és akkor ennyit kell kapnom...Csak azt csináld amihez kedved van,és bizony ha szólj ha valamit szeretnél,de a fiú nem adja meg,de Te nagyon vágysz rá.Kommunikáció!
2018. júl. 21. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

olyan pasikkal kezdel akik csak egy szexnábut látnak benned mert mindenbe elsőre belemégy.

Ha majd olyt találsz aki szeret és nem az a fő csapás hogy tövig benyeld a farkát, vagy elsőre seggbekurjon, akkor jobban fog értékelni.

2018. júl. 21. 14:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem mértem patikamérlegen semmit,de ezt még egy süketnéma vak ember is érzékelné. Az arány semmi kontra minden...

Az meg nem volt ráírva senkire, hogy mit gondol rólam, nem viselkedett gonoszan v ilyemsi.

2018. júl. 21. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Hát ezek szerint te a gyökereket vonzod be. Egy normális (és perverz) pasi ki nem hagyná a puncinyalást (én személy szerint szeretem végignyalni a lányt a fülétől a lábujjáig, ki nem hagyva semmit).
2018. júl. 21. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Nekem barátom csinálta ezt, elvárta, hogy én kielégítsem szájjal, de ő nekem már lusta volt csinálni. Én megmondtam neki, hogy valamit valamiért. Eleinte még csodálkozott, hogy miért nem mászok le oda, vagy ha oda is rakja a fejemet akkor miért csak fél percig csinálom neki, aztán rájött, hogy muszáj lesz neki is valamivel elörukkolni, ha szeretne orális szexet.
2018. júl. 21. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
A részedről ez a hozzáállás a leggyönyörűbb a világon, csak egy Földre szállt angyal lehetsz aki alázatra hajlamos, mindent meg teszel a másikfél öröméért feltétel nélkül. De mi az amit cserébe vársz? Nem annyira gyakori az a hozzáállás amit te képviselsz, ez teljesen ismeretlen az emberek számára és inkább csak visszaélnek vele kevés kivétellel. Arról nem is beszélve hogy sokan attól érzik többnek, vagy férfinak magukat ha nem veszik komolyan a nők igényeit csak önző módon az arcukra élvezhetnek és nyerhettek egy újabb sztorit a haveroknak. Viszont, mi van ha én is ugyan ezzel a lelkesedéssel állnék hozzád, mint az 1.hozzászóló gálánsan, és igyekeznék én is arra törekedni amire te, hogy örömet okozhassak (bárcsak érne az a szerencse😬☺️) neked, de nem jön be. Lehet ennek oka az ügyetlenség, tapasztalatlanság, bármi. Nem sokan képesek arra amire te, és tényleg nagyon könnyű csalódni, magamból kiindulva mondom ezt, én sem mindig tudom a határokat, de jó ötlet megtalálni az egyensúlyt. (Mondom ezt úgy hogy, fingom sincs hol van ,épp úgy ahogy neked sem😆)
2018. júl. 21. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
Részvètem a privátok miatt :(
2018. júl. 21. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
27%
Lehetőleg ne fingjál nagyokat hangosan.
2018. júl. 21. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!