Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb dolog, ami egy nyári kaland során történt veletek?
Anno egy haverommal el mentünk iszogatni Mozi után ezután el mentünk egy rétre megtörtént a dolog és a Haverból Pasim lett akik már Ex
De ezt leszámítva jó élmény volt
24N
A legemlékezetesebb az első csókom volt egy török sráccal. :D Couchsurfing-en ismertem meg, 2 napig nálunk aludt. Akkor 17 voltam, az első éjszaka vele volt az első csókom. Ő akart volna többet is, de ugye szűz voltam, így az elmaradt, de egy csomót beszélgettünk, és tök aranyos volt, utána még sokáig tartottuk a kapcsolatot.
És mivel nincs túl sok "nyári kalandom", konkrétan csak egy ezen kívül, már ha ez annak számít, leírom ezt is. Bécsben randiztam Mozart-tal. :D Egy osztrák fiú volt, aki épp Mozartnak volt öltözve, amikor leszólított. A rendes nevét meg elfelejtettem (igazából sosem jegyeztem meg), így Mozartnak hívom. Amúgy nagyon rossz volt a randi, de utólag csak röhögök rajta. :D
Más, és "több" nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!