Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen veszélyeket rejthet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen veszélyeket rejthet magában, ha elmegyek egy prostihoz szüzesség elvételre?

Figyelt kérdés
Elég gátlásos és lányos alkatú vagyok (vasággyal együtt 50 kg), emiatt mindig attól tartottam, hogyha elmegyek egy prostihoz akkor meg fog szívatni és esetleg az aktus végén széttépi a ruháimat vagy rosszabb esetben poénból rám hívja az egyik kanját. Utána meg pucéron úgy jutok haza ahogy tudok. Megverni úgy sem verhetem meg (főleg, hogy fizikailag felveszi a versenyt) és egy életre jól megaláz, miközben még a pénzemet is lenyúlja. Igazából ezért nem mertem még soha prostihoz elmenni, mivel kocsim sincs így teljesen ki vagyok szolgáltatva neki és/vagy a stricijének. Jogos a félelmem? Milyen ezeknek a prostiknak a viselkedése és vékony/alacsony pasiként kell-e félnek hasonló forgatókönyvektől? Elvégre mindent megtehetnek és a szex közben is mindent úgy kell tenni, ahogy mondanak, mert a rosszlanyok.hu-n is fel van sorolva mindenféle etikai szabály meg amit megengednek.

2018. júl. 20. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

"A párkapcsolatban pedig igenis el kell mondani a prostizásokat, joga van a nőnek tudni, hogy elkaphat tőled egy életreszóló betegséget."

Nekünk meg jogunk lenne tudni, a VALÓDI számot, hogy a barátnőnk előttünk hány pasival k*félt, és nem letagadni. Majd ha a nők is őszintén el fogják mondani, hogy drágám előtted 100 másik férfi dugott meg, és nem 10-et fognak hazudni, akkor majd mi is őszintén elmondjuk, hogy voltunk prostinál.

2018. júl. 21. 00:08
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

# 11

Nem igazán arra válaszoltál, amit írtam, csak mellébeszélsz.

Igen, egyet értek azzal, hogy a nőknek fel kéne vállalniuk a valódi számot.

2018. júl. 21. 00:10
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem szabad elmondani, és akkor nem történt meg :)

Soha ne fedd fel ezeket a sztorikat. Én az elmúlt batátnőimről sem beszélek, max elmondom hány komoly kapcsolatom volt aztán ennyi. A többi maradjon az én titkom. Nem kell az ilyen őszinteségrohamos libákra hallgatni... ők se mondanak el egy rakás dolgot.

Egy komplett STD szűrés után csak és kizárólat gumival szexelve sokadjára csökken a nemibegetségek kockázata.

Sőt mondok jobbat, a komoly nemibetegségek gyakran nem egy aktus alatt terjednek. Hanem rendszeres gumi nélküli szex alatt, ugyan azzal a partnerrel.

Egy biztos, én nem tartom semmivel sem biztonságosabbnak a "jó lányokat" akik ugyan úgy kúrnak tablettával gumi nélkül a kapcsolatok között. Tudom mert volt nem egyszer tablettás lánnyal dolgom. És még húzták a szájukat amikor gumit akartam húzni. Egyébként is a mai nők nagyrésze belsőre se jobb a qrváknál :D

Kevés a normális lány, azokat kell megtalálnod... a többinél meg jobbak a prostik is lelkivilágra, ez biztos.

2018. júl. 21. 00:21
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

"Nem igazán arra válaszoltál, amit írtam, csak mellébeszélsz."

Lehet nem tűnt fel, de arra céloztam, hogy ti sem mondjátok el a pasitoknak az igazat mert ciki, szóval mi jogon követelitek, hogy mi megtegyük? Valami olyasmit írtál, hogy jogotok van tudni, hogy előtte a pasi volt prostinál, nehogy elkapjatok valamit. Akkor szerintem nekünk is jogunk lenne tudni, hány száz pasival voltatok előttünk, hogy tudjuk, mi is elkaphatunk valamit.

2018. júl. 21. 00:33
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

#14 Na ezaz, követelőzés az van, meg jogok... de kötelességekről van szó, akkor elzavarnak. Kíváncsi vagyok hányan járnak időnként átfogó STD szűrésre?

Pont azért nem járnak, mert tisztának gondolják magukat. Hiszen csak pár komoly kapcsolatuk volt. Természetesen tablettával, és az a pár komoly pasi bizony lehet nem volt szent.

Álszentség a köbön...

2018. júl. 21. 00:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Terrortámadásra nem gondoltál?
2018. júl. 21. 23:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kedves Kérdező, de durván paranoiás vagy. Lehet, inkább ezt kellene kezeltetni, mielőtt a prostizáson gondolkodsz.
2018. júl. 22. 09:59
 18/18 anonim válasza:
53%
Én prostival vesztettem el. A nyugati téri aluljáróba jártam ismerkedni, mert már 24 éves voltam és annyira utáltam magam a szüzességem miatt, hogy előtte már akartam olyan melót ahol holttesteket kell öltöztetni, hogy ha más nem akkor az, de azért nyilván az élő mellett döntöttem. Nem jött össze mert ronda volt a csaj, hiába voltam részeg. Egy évvel később ugyanott a nyugatiban találtam szebbet, vele másodszorra összejött, jó is volt. Azóta őt bejárattam, csak sajnos idővel nagyon igénytelen lett, legutóbb szaros seggel jött el, a szája az kezdettöl fogva büdös volt, meg nem nagyon fürdött, régen is volt seggszaga, de a mostani az sok volt. Elment tőle a kedvem, nemsokára a pasija is kijön a börtönből aki lehet, nem is nagyon lesz a haverom ha rájön a tettemre, de nem számít, majd lesz valami, nem idegesítem magam. Azért jó lenne már barátnő. Inkább nem vallom neki ezt be, de nem bántam meg, mert szüzen csak szűz lány jöhetett volna szóba, qki meg az én korosztályomban szűz csaj az nagy eséllyel rút kiskacsa lehet akkor meg már inkább az említett nő a jobb. Nyugodtan menj te is csak jobb lehet a helyteted a mostaninál.
2018. szept. 17. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!