Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen veszélyeket rejthet magában, ha elmegyek egy prostihoz szüzesség elvételre?
"A párkapcsolatban pedig igenis el kell mondani a prostizásokat, joga van a nőnek tudni, hogy elkaphat tőled egy életreszóló betegséget."
Nekünk meg jogunk lenne tudni, a VALÓDI számot, hogy a barátnőnk előttünk hány pasival k*félt, és nem letagadni. Majd ha a nők is őszintén el fogják mondani, hogy drágám előtted 100 másik férfi dugott meg, és nem 10-et fognak hazudni, akkor majd mi is őszintén elmondjuk, hogy voltunk prostinál.
# 11
Nem igazán arra válaszoltál, amit írtam, csak mellébeszélsz.
Igen, egyet értek azzal, hogy a nőknek fel kéne vállalniuk a valódi számot.
Nem szabad elmondani, és akkor nem történt meg :)
Soha ne fedd fel ezeket a sztorikat. Én az elmúlt batátnőimről sem beszélek, max elmondom hány komoly kapcsolatom volt aztán ennyi. A többi maradjon az én titkom. Nem kell az ilyen őszinteségrohamos libákra hallgatni... ők se mondanak el egy rakás dolgot.
Egy komplett STD szűrés után csak és kizárólat gumival szexelve sokadjára csökken a nemibegetségek kockázata.
Sőt mondok jobbat, a komoly nemibetegségek gyakran nem egy aktus alatt terjednek. Hanem rendszeres gumi nélküli szex alatt, ugyan azzal a partnerrel.
Egy biztos, én nem tartom semmivel sem biztonságosabbnak a "jó lányokat" akik ugyan úgy kúrnak tablettával gumi nélkül a kapcsolatok között. Tudom mert volt nem egyszer tablettás lánnyal dolgom. És még húzták a szájukat amikor gumit akartam húzni. Egyébként is a mai nők nagyrésze belsőre se jobb a qrváknál :D
Kevés a normális lány, azokat kell megtalálnod... a többinél meg jobbak a prostik is lelkivilágra, ez biztos.
"Nem igazán arra válaszoltál, amit írtam, csak mellébeszélsz."
Lehet nem tűnt fel, de arra céloztam, hogy ti sem mondjátok el a pasitoknak az igazat mert ciki, szóval mi jogon követelitek, hogy mi megtegyük? Valami olyasmit írtál, hogy jogotok van tudni, hogy előtte a pasi volt prostinál, nehogy elkapjatok valamit. Akkor szerintem nekünk is jogunk lenne tudni, hány száz pasival voltatok előttünk, hogy tudjuk, mi is elkaphatunk valamit.
#14 Na ezaz, követelőzés az van, meg jogok... de kötelességekről van szó, akkor elzavarnak. Kíváncsi vagyok hányan járnak időnként átfogó STD szűrésre?
Pont azért nem járnak, mert tisztának gondolják magukat. Hiszen csak pár komoly kapcsolatuk volt. Természetesen tablettával, és az a pár komoly pasi bizony lehet nem volt szent.
Álszentség a köbön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!