Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idosebb lanyok! Titeket izgatna, ha egy 18 ev alatti srac szuzesseget vehetnetek el? Van ilyen fantaziatok?
Figyelt kérdés
Tetszene, hogy Te tanitanal neki mindent, latnad ahogy elvezi,nyilvan olyanrol lenne szo, aki bejon Neked stb. 30 ev felettiek valaszara kulonosen kivancsi vagyok. Korotokat is legyszi irjatok le. Nem is kell,hogy megvalosuljon, csupan felizgat e a gondolat?2018. júl. 16. 18:27
2/8 A kérdező kommentje:
Korodat leirod kerlek :-)
2018. júl. 16. 18:30
3/8 anonim válasza:
Én már vettem el fiú szüzességét, de nem 18 alatti volt
18 alattival nem kezdenék
35n
4/8 anonim válasza:
Igen, 21L vagyok, vettem már el srác szüzességét, meg hármasban is a párommal, őt is izgatja. De előtte leinformáltuk, volt kép csere, Skype, ilyesmi, 18 volt
5/8 anonim válasza:
Ne reménykedj öcsisajt, max egy 150 tonnás bauxitbányász dömper rádgurul... jó éjt :D
6/8 anonim válasza:
18 vagyok de igen, izgat a gondolat nagyon is :)
8/8 Farkas28 válasza:
Én inkabb 18 as lányokét kinézet nem szàmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!