Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag az egzisztencián múlik, hogy egy férfinak lehet-e barátnője vagy szexuális kalandja?
Oké, hogy feltesznek ilyen buta kérdést, de hogy ilyen buta válaszok is érkezzenek, az azért durva :D
Azok a kisfiúk (tök mindegy, hogy valójában hány évesek), akik azt válaszolták, hogy csak a BMW a fontos és a többi, gondolom a buta, agyonsminkelt, csak mutogatásra való partiribikre buknak. Őket akarták felszedni, azokat az éjjeli pillangókat, akik valóban csak a pénzre hajtanak. Hát, drága kisfiúk, így jártatok, ha nekik akartok megfelelni, akkor hajrá!
Valójában egy igazi nőnek a pénz nem fontos. Többen vannak azok, akiknek az, de meg kell tanulni, hogy nem az az igazi nő, aki mindenkit leszop egy buliban, és akkor máris nagyobb eséllyel indultok a párkeresésben.
Főleg egyéjszakásnál... te jó ég! Én csak azt szoktam nézni, hogy mennyire kölcsönös a szimpátia, mennyire jön be, mennyi az eély rá, hogy nem csinál olyat, amit én nem akarok...
Nagyon rossz helyen keresgéltek.
Ha mindenképp kifogás kell mert képtelen vagy barátnőd szerezni, akkor igen
De nem ezen múlik
Vannak nők, akiknek valóban csak az számít, hogy milyen kocsid van, mennyi pénz van a számládon, és mekkora a kéglid.
De ezek a nők pont ennyit is érnek, és idióta az, aki ezek alapján a lotyók alapján beskatulyázza az egész női nemet.
Ha így lenne, ahogy leírtad, akkor a világon kizárólag a tehetős férfiaknak lenne családja, a többi pasi meg csak úgy lófrálna a nagyvilágban
Egy értelmes nőnek kicsit sem számít a férfi anyagi háttere.
Kalandhoz meg aztán pláne nem szükséges a pénz. Jó duma, ápolt külső, intelligencia. Ez kell a szexkalandhoz. No meg kölcsönös szimpátia
Csak kifogást kifogásra halmoz az, aki szerint minden nő anyagias rib**c.
Meg kell tanulni beszélni, ismerkedni, érvelni, viccelni, és adni magadra annyira, hogy te békében legyél a külsőddel
Nem. Nekem -gyakorlatilag- nincs egzisztenciám. Mégis volt már pár barátnőm, és elég csinik, hidd el. Egyszerűen csak jó a kiállásom, intelligens vagyok, és figyelmes. Jelenleg egyedülálló.
28f
9-es: Francba, akkor adhatom el a Maseratit és vennem kell egy bömöst. :-)
Komolyra fordítva: Nyilván egy bizonyos szintű egzisztencia azért kell, de a nők többsége nem a pénzre utazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!