Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag ismerkedésre vágyok, nem pedig kapcsoaltra mit tegyek?
20 éves koromig szüleim tiltottak a bulizástól, fiúktól, szórakozástól. Tanulásból és alvásból állt az életem. Aztán egyetemen 2 rövidke párkapcsolatomban is leszabályoztak, sehova se mehettem nélkülük. Többnyire nem mentünk sohasem sehova, és nem vállaltak fel. Ebből lett elegem, oly mértékben, hogy ismerekedni szeretnék és nem vágyok komolyra. Tehát beszélgetni, jól érezni magam több emberrel. Viszont nincs szex, max csak egymás kényeztetése. Találkozni párszor majd mindenki megy a dolgára.
Ezt már csinálom 2 hónapja. Zavar, hogy közben sziveket török össze, annakellenére, hogy az elején közlöm h ez a szitu. Viszont annyira nem fog meg senki.
De már lelkiismeret furdalásom van lassan.
Mit tegyek? Hogyan vessek ennek véget? Bármilyen tapasztalatnak javaslatnak örülnék.
22L
Ez nekem totálisan bejönne, pont ilyet keresek.
Kár, hogy pont most akarod abbahagyni :(
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!