Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kizárólag ismerkedésre vágyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizárólag ismerkedésre vágyok, nem pedig kapcsoaltra mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves koromig szüleim tiltottak a bulizástól, fiúktól, szórakozástól. Tanulásból és alvásból állt az életem. Aztán egyetemen 2 rövidke párkapcsolatomban is leszabályoztak, sehova se mehettem nélkülük. Többnyire nem mentünk sohasem sehova, és nem vállaltak fel. Ebből lett elegem, oly mértékben, hogy ismerekedni szeretnék és nem vágyok komolyra. Tehát beszélgetni, jól érezni magam több emberrel. Viszont nincs szex, max csak egymás kényeztetése. Találkozni párszor majd mindenki megy a dolgára.

Ezt már csinálom 2 hónapja. Zavar, hogy közben sziveket török össze, annakellenére, hogy az elején közlöm h ez a szitu. Viszont annyira nem fog meg senki.

De már lelkiismeret furdalásom van lassan.

Mit tegyek? Hogyan vessek ennek véget? Bármilyen tapasztalatnak javaslatnak örülnék.

22L

2018. ápr. 1. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmit.
2018. ápr. 1. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Esetleg bújj ki a szüleid fara mögül, és állj a saját lábaidra. 22 éves felnőtt vagy, nem egy 14 éves kistini...
2018. ápr. 1. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Minek talàlkozzasanak veled ha a kényeztetésen kívül többet is megkaphatnak mástól? Semminek.
2018. ápr. 1. 15:07
 4/9 Noren1989 ***** válasza:

Lovagold be a várost.

Hajrá

2018. ápr. 1. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát én fiu létemre birnék egy ilyet. Baratság extrákkal szerü.
2018. ápr. 1. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne :)

32/F

2018. ápr. 1. 15:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Viszont nem szeretnm ezt tovább folytatni. Szeretnék ennek véget vetni
2018. ápr. 1. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Keress olyan pasit, aki leköt, ne foglalkozz minden pasival, csak azokkal, akik tényleg bejönnek.
2018. ápr. 1. 15:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez nekem totálisan bejönne, pont ilyet keresek.

Kár, hogy pont most akarod abbahagyni :(

30F

2018. ápr. 1. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!