Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit szólnátok ha előállna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha előállna egy ilyennel a párotok? 20L

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, ő 30 éves. Nagyon szerelmes vagyok belé, viszont ma volt egy olyan megszólalása hogy nemsoká elkezdhetünk majd swinger clubba járni, én pedig mondtam neki hogy tuti nem. Erre ő azt mondta hogy nem kell túl reagálni ez csak egy test és használni kell (ezt általánosságban mondta mindenkire). Továbbra is tiltakoztam és azt mondta hogy még fiatal vagyok és megvárja amíg belátom hogy ez jó dolog. Én tényleg nagyon szeretem pont ezért nem szeretnék semmi ilyesmit csinálni,így viszont félek hogy elmegy egyedül/mással és hogy sok konfliktus lesz belőle később. Ti mit szólnátok ahhoz ha a párotok ezt akarná? Szerintetek mi lesz a végkifejlete ennek a dolognak?
2018. júl. 18. 19:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Miért vágyik erre? Mi az, ami izgalomba hozza ezt illetően?
2018. júl. 18. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem mondom, az ő megközelítése sem volt valami tökéletes.

Önmagában már a swinger-re való utalásból gondolom a ti kapcsolatotok nem feltétlen "átlagos" gyanítom a szexualitásotokban jelen van a BDSM néhány szegmense.

Nézd, te nagyon fiatal vagy és vélhetően tapasztalatlan, főleg ebben a témában..

Egyrészt swingerbe elmenni nem jelent semmi kötelezőt. Az első alkalom arról szól, hogy körbenéz az ember, felméri a terepet és levonja a konzekvenciákat.. úgymond kicsit emészti a dolgot otthon biztos közegben. :) Nem kell fejest ugrani, azonban bármi is a véleményed erről, egy esélyt a párod megérdemelne még akkor is ha a kapcsolatotok alapjaiban -szerintem- hibás pilléreken alapszik, ugyanis azt gondolom, hogy az ismerkedéskor ideális lett volna megbeszélni melyikőtöknek mi a véleménye bizonyos dolgokról.

Azt el kell tudnod fogadni, hogy vannak emberek (jóval többen mint azt gondolnád) akik különválasztják a testi és lelki vágyakat, ez nem primitív dolog, és nem is "szexista" dolog. Minden embernek mást jelent a saját szexualitása megélése.

Te még fiatal vagy, lehet számodra a jelenlegi szexuális élet is tökéletes, és lehet ez idővel sem fog változni, azonban a megismerés esélyét neked is meg kell adnod új dolgoknak.

Konfliktus csak akkor lesz ha nem tudok kommunikálni egymással erről. Ez viszont csak rajtatok áll, bár olvasva a kérdést egyikőtök sincs kellően megérve ahhoz, hogy ilyen jellegű kapcsolatban vegyen részt.

A kérdésből feltételezem, ő nem tisztázta veled a kapcsolat elején az alapokat.. te pedig egyértelműen nem vagy elég nyitott szexuálisan új dolgok felé. Ezt ne kritikának vedd, pusztán ténymegállapításként írtam.

ffi

2018. júl. 18. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Ez is csak egy kényszeres társas magány párkapcsokatnak álcázva.

De a kapcsolatok 60%a ilyen. Fel a fejjel :)

2018. júl. 18. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Párkapcsolatban a swinger akkor működik jól, ha mindkét fél akarja. És úgy tisztességes, ha úgy is csinálják! Szerintem...
2018. júl. 18. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!