Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ha a párotok meglepne titeket 1 ilyennel? XD
2013. máj. 25. 17:25
1/6 anonim válasza:
XD még a helyett szavunkat se tudod leírni normálisan te társadalmi zsákutca
2/6 A kérdező kommentje:
*helyett
2013. máj. 25. 17:31
3/6 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááá "te társadalmi zsákutca"
Hallod, már 5 perce ezen visítok xD
4/6 anonim válasza:
első válaszoló : DXDDDDDDDDD ááááá xDD
5/6 anonim válasza:
Én ha lány lennék, örülnék neki. Nem értem, miért vágta a fejemhez egy kertészeti főiskolás csaj, akinek az első randin adtam egy ilyet. Alig bírtam elhajolni. Pedig szépen beültettem, cserépbe.
6/6 anonim válasza:
Így 10 év távlatából le lett szedve, de elárulja valaki aki emlékszik még, hogy mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!