Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit szólnátok ha előállna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha előállna egy ilyennel a párotok? 20L

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, ő 30 éves. Nagyon szerelmes vagyok belé, viszont ma volt egy olyan megszólalása hogy nemsoká elkezdhetünk majd swinger clubba járni, én pedig mondtam neki hogy tuti nem. Erre ő azt mondta hogy nem kell túl reagálni ez csak egy test és használni kell (ezt általánosságban mondta mindenkire). Továbbra is tiltakoztam és azt mondta hogy még fiatal vagyok és megvárja amíg belátom hogy ez jó dolog. Én tényleg nagyon szeretem pont ezért nem szeretnék semmi ilyesmit csinálni,így viszont félek hogy elmegy egyedül/mással és hogy sok konfliktus lesz belőle később. Ti mit szólnátok ahhoz ha a párotok ezt akarná? Szerintetek mi lesz a végkifejlete ennek a dolognak?
2018. júl. 18. 19:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Ez beteges!Egy friss kapcsolatban mi szükség az ilyen helyekre?
2018. júl. 18. 19:36
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Úgy látom, egy fontos szempontban eltér a gondolkodásotok. Lehet, ez a kapcsolat nem lesz túl hosszú... :(
2018. júl. 18. 19:39
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelmű, hogy neki nem elég egy nő, hanem másokat is akar dugni méghozzá nyíltan veled egyszerre. Tuti nem mennék ilyenbe bele bármennyire is szeretném elengedném és szakítanék vele, ha neki ez kell menjen , de nélkülem!
2018. júl. 18. 19:41
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Egy jól irányzott hererúgással felküldeném műholdnak
2018. júl. 18. 19:51
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Még most menekülj.
2018. júl. 18. 19:54
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
A swinger azoknak való, akiknek nem elég egyetlen partner, vagy a megszokott környezet, hanem sokkal több ingerre vágynak. A párod vagy kiégett szexuálisan, vagy egyszerűen nem illetek össze ilyen téren, és ilyen kilátásokkal nem fog sokáig működni a kapcsolat.
2018. júl. 18. 20:03
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Akik ennyire kiégtek szexuálisan oda a te hamvas tested és lelked nem elég. Egy ideig biztos, hogy próbálkoztok majd működtetni a dolgot (mert a remény hal meg utoljára), de ha belemész, akkor belerokkansz, ha nem mész bele, akkor frigid pitsa leszel...

Ebből te jól sehogy sem fogsz kijönni! Sajnálom :(

2018. júl. 18. 20:21
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Az lesz a vége ennek a dolognak, hogy meg fog szakadni a kapcsolatotok. Már ha van eszed. Ha nincs, akkor az lesz a vége, hogy engedsz a kérésének, de nem fogod magad jól érezni, és tönkremegy a kapcsolatotok.
2018. júl. 18. 20:23
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem illetek össze, ennyi. Örülj, hogy friss kapcsolatban elmondja és nem pedig majd fél év után derül ki. Pedig a swinger jó, az se férne bele, hogy elmenjetek csak nézelődni és másokat nézni? Majd pár alkalom után esetleg csak egymással lenni? Sokan így csinálják.
2018. júl. 18. 20:30
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Van nekem is olyan kollégám aki a feleségével el akar menni swinger klubba de a felesége hallani sem akar róla. Ő sosem érzett kisajátító vágyat a női iránt, és izgatná ha valaki más dugná a feleségét.

Az hogy ez valami fétis-e vagy csak a szerelem teljes hiánya azt nem tudom, de az ilyen komoly vágyakhoz nagyon nem egyezik össze egy hagyományos szexuális felfogású partner...

35F

2018. júl. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!