Lányos anyukák, mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy a nagy lányotok ilyennel keres pénzt?
2013. nov. 23. 12:46
1/52 anonim válasza:
Mélységesen csalódnék benne, és az életbe nem tudnák ugyan úgy ránézni, mint előtte.
2/52 anonim válasza:
Mégis mit?
Csalódnék, szégyellném, és mérges lennék rá, mert nem erre neveltem. Nem ilyen példával jártam előtte.
3/52 anonim válasza:
Mai világban?..Nem tudom, valamiből meg kell élni!
Ha normális körülmények lennének, nem a mostani szar helyzet, valószínű csalódott lennék.
4/52 anonim válasza:
# 3/3
Hülyeségeket ne beszélj,más is megtudja oldani ő is ha akarná csak így egyszerűbb mint a tescoba áru feltölteni.
5/52 anonim válasza:
A tescós árufeltöltésből éhen hal! Neked valószínű jó az anyagi háttered, vagy jól keres a férjed, azért ítélkezel könnyen!
6/52 anonim válasza:
Hogy a sárba dagonyázik?nagy cucc.Hagyjuk már ezt a tesco gazdaságos feltöltést meg a kütyű gyárt.Ettől még lehet nagyon rendes lány,pucér nőt meg látott már mindenki sőt a vízcsapból is azok folynak.
7/52 anonim válasza:
Tescos árú feltöltődéses keresetből elvégeztem az egyetemet. Szóval megoldható, persze abból nem telik okos telefonra meg luxusra, de nem is éhenhalás szint. Így nem ítélkezek csak igazságot írtam.
8/52 anonim válasza:
És ameddig a tescót töltötted hol laktál? Gondolom, segítettek a szüleid, nem albérletben egyedül....
10/52 anonim válasza:
Van akinek csak albérlet jut, nem kell lenézni az ilyen lányokat, attól még lehet jószívű, kedves értelmes, ugyanolyan lány, mint bárki más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!