Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony férfitársaim! (175 centi és alatta) Van itt még rajtam kívül olyan, aki már lemondott a nőkkel való ismerkedésről a magassága miatt?
Kedves kérdező, én 182 cm magas vagyok, ami nem túl magas, de elfogadható. És mégse volt soha kapcsolatom, de még ismerkedni se mertem, a pénisz méretem miatt, ami szintén átlagos 16/4,7, de az én fejembe nevetségesen kicsi! Tehát bármennyire is nehéz elhinni, vagy leküzdeni az ismerkedés vagy szimpátia nem a méretekről szól normális emberek között. Ápoltság, magabiztosság, ész, humor,stb...na meg egy kis egzisztencia.
Szóval ne a magasságoddal foglalkozz, hanem a személyiségeddel.
Én férfiként 184 cm magas vagyok.
Nálam is a mérce az, ami a kedves Kérdezőnél: a 175cm.
Az alatt átlagosnak mondanám, nem alacsonynak, mert az átlag az olyan 164-165 cm a nőknél...
De a 175 alatt nincs meg az a... bizsergés számomra.
Imádom a magas, karcsú nőket!
De ugye ilyenből kevés van, és aki van az pénzéhes, beképzelt vagy símán az IQ-ja olyan alacsony, hogy Hollandia telepeseket küldene rá!
Szóval ha mégis van ilyen lány, aki 175cm vagy az felett van, minden jószándékomból és szerénységemből kérem:
Írjon rám ismerkedési céllal, ha van kedve.
És nem, nem érdekelnek az oltások.
21/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!