Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony férfitársaim! (175 centi és alatta) Van itt még rajtam kívül olyan, aki már lemondott a nőkkel való ismerkedésről a magassága miatt?
Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 21:06
1/34 anonim válasza:
Ööö... nem értem. Mi köze a reménytelenségnek a magassághoz?
2/34 A kérdező kommentje:
Az, hogy ha alacsony vagy, akkor nem jön veled össze a kutya sem. :D
2018. júl. 17. 21:20
3/34 anonim válasza:
171 cm vagyok és komoly kapcsolatom van pár éve. Egyik haverom meg tőlem kb egy fejjel alacsonyabb, ennek ellenére is állandóan más és más csajt fektet meg.
4/34 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy csak nem akar összejönni a dolog 172 centisen...
2018. júl. 17. 21:22
5/34 anonim válasza:
170 vagyok és sosem volt gond a csajokkal. Még 173 cm csajom is volt...
6/34 anonim válasza:
Kérlek ne különböző világátlag alatti adatokra kenjétek a nőkkel szembeni sikertelenségeiteket.
7/34 Gymnospermatophyta válasza:
Baromság. 175 centi egyébként sem alacsony. Nem mondanék le, főleg nem a magasság miatt.
168cm
8/34 anonim válasza:
Meg tudlak érteni. 170cm-es törpeként esélytelen ismerkedni, rögtön koppintanak, ha megérzik, hogy komoly kapcsolatot szeretnél, hisz a szemükben egy selejt vagy az alacsonyság miatt. Van az a mondás, hogy a nők a humoros férfiakra buknak.. Na ez nem teljesen így van, ehhez kell egy kis kiegészítés is. A nők a magas ÉS humoros férfiakra buknak.. Mellette pl ha ronda tojásdad vagy kerek fejed van, ami abszolút nem a maszkulin hosszú, szögletes állkapocs jellem, akkor meg végképp bukó.. Tudod jó leszel nekik kollegáris zónába vagy barátzónába. Soha nem fognak férfiként tekinteni rád 170cm-es törpeként...
9/34 anonim válasza:
igazatok van.. sosem láttam még 170 alatti pasas mellett nőt.. JA DE! .. nézzetek már magatokba srácok :/
10/34 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=AR3YR1ZTonc
Gondolom ez is csak a véletlen műve.. Nem mai anyag legalább 20 évvel ezelőtti felvétel, amikor még a netnek és médiának nem volt ekkora hatása az emberek ízlésvilágának formálásában,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!