Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alacsony férfitársaim! (175...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony férfitársaim! (175 centi és alatta) Van itt még rajtam kívül olyan, aki már lemondott a nőkkel való ismerkedésről a magassága miatt?

Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 21:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Azért ez nem ilyen egyszerű. Lemondani emiatt hülyeség. Hogy nehezebb e a dolog? Igen az. Azt mondani, hogy ez nem így van nyilvánvaló hazugság.

A videoban is az van, hogy vadidegen emberekről van szó. Itt kijön, hogy nyilván a legtöbb nő jobban preferálja a magasabb férfiakat. De rendesen megismerkedésnél bemutatkozásnál lehet már nem ez lenne a helyzet. Most akinek nem tetszenek a magas férfiak azok most ne hőbörögjenek, mert ők vannak kevesebben! Ne magukon keresztül akarják most bemutatni a szociálét! De ettől még nem kell beállítani, hogy lehetetlen lenne barátnőt szerezni, 175cm-t én alacsonyabbnak mondanék, de nem mondanám, hogy az egy kifejezetten alacsony ember. Szóval azért ebből már eleve látszik a torzult látásmód.

Nekem is vannak alacsony ismerőseim mint mindenkinek. Van aki nagy csajozógép is volt, de az is tény, hogy hosszútávon senki nem maradt mellette soha. Bár ez többek közt egy olyan dolog miatt van, ami az esetek zömében az alacsony emberek sajátja. A kisebbségi komplexus. Ezt lehet valaki úgy kezeli, hogy sértett és elvonul, valaki meg túl nagy pörgéssel, virtuskodással és szerepléssel. Az utóbbi is elég fárasztó. Bár elsőre lehet vele csajozni bizonyos lányoknál. Azzal, hogy lehengerlik az embert. Eleve nagyon sok lányt "ki lehet dumálni a bugyijából" megállapítás igaz. Sokkal több lánnyal történt már meg mint azt az emberek gondolnák és mint azt most bevallanák. Viszont hosszútávon ez az erőltetett magatartás nem sok embernek jön be. Meg szerintem van egy olyan is a háttérben, hogy aki tényleg alacsonyabb emberrel megy el és már az elején ilyen nyomulós, akkor motoszkálhat a gondolat, hogy ez tuti, hogy az ágyban is nagyon fog teperni, hogy bizonyítson.

2018. júl. 18. 11:10
 22/34 mikeXxX ***** válasza:
44%
Talán ha imerkednél alacsonyabb lányokkal ?
2018. júl. 18. 11:24
 23/34 anonim ***** válasza:
Én már lemondtam, 170 cm vagyok és gyerekfej társul hozzá.
2018. júl. 18. 11:25
 24/34 anonim ***** válasza:
175 nem alacsony. 165 alatt már inkább. Sok nőt nem érdekel a magasság, ha mellette magabiztos, kedves, humoros a pasi. Viszont ha látazik rajta, hogy önértékelési problémái vannak a magassága miatt, az gáz. Nekem mindig az volt a lényeg, hogy nálam ne legyeb alacsonyabb
2018. júl. 18. 14:58
 25/34 anonim ***** válasza:

Pont ilyen magas vagyok és még nem okozott problémát a társkeresésben, de abban sem hogy a lányok találjanak meg, nálam magasabbak is.

Szóval nem voltak negatív tapasztalataim az életben. Más kérdés, hogy itt a gyakorin viszont olvastam már olyan női véleményt, hogy a "vizsla valagát szaglászó pincsikutya" vagy "kisöcsi", de hülyékkel nem kell foglalkoznod.

2018. júl. 18. 15:06
 26/34 anonim ***** válasza:
Itt leginkább a fejedben van probléma, csak egyszerűbb rá fogni valami másra. Én 170 vagyok, és nem sokára esküvőm lesz.
2018. júl. 18. 16:06
 27/34 A kérdező kommentje:
Igazából már meg is bántam, hogy ilyen kretén kérdést tettem fel. Köszönöm a helyre rakó válaszokat!
2018. júl. 18. 20:15
 28/34 anonim ***** válasza:
Ne ilyet sem olvastam még itt. Végre valaki, akit meg lehetett győzni.
2018. júl. 19. 12:40
 29/34 anonim ***** válasza:
32%
ma 12:40 Mivel győzted meg?? XD Az élet majd úgy is felnyitja a szemét, hogy 172cm-el repül majd a barát vagy kollegáris zónába :)
2018. júl. 19. 15:01
 30/34 anonim ***** válasza:
Aha, persze. Az, hogy valaki megy a barátzónába azon múlik, hogy mennyire tud férfi lenni, nem azon, hogy milyen magas. Barátnőmnek a párja 170, 8 éve vannak együtt, de ekőtte is bőven volt nője a srácnak. Egy másik ismerősöm 155, évek óta együtt van a vele egymagas barátnőjével. Nem a magasságon múlik, hogy valaki lúzer-e. Ha te az vagy sajnálom, csak maganak köszönheted, nem a magasságodnak.
2018. júl. 19. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!