Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ti hány perc alatt mentek el mikor a barátnőtök kézzel vagy szájjal elégít ki?
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 22:48
1/10 anonim válasza:
Féfiasan bevallom hogy a műkörmös kezeitől nem több 3 percnél, szájjal szokta húzni tovább az olyan 6-7 perc
2/10 anonim válasza:
Ha nagyon kívánom őt, 2-3 perc és végem. Persze vannak más módszerek, amikkel tovább bírom, vagy épp többször is el tudok élvezni egy együttlét során.
24/F
4/10 anonim válasza:
Hát nekem ilyen 20-30 perc alapjáraton, van, hogy 1 óráig, vagy tovább is húzom, de a végeredmény mindig megéri. ;) Utána takarítani az anyagot már annyira nem kellemes... xD
5/10 anonim válasza:
Csak barátnővel valót éri most megosztani?
Mert van, akivel 15-20 percet elvagyok van akinél első menetre hamarabb, második már ugye tovább tart.
aztán kézzel meg elég gyorsan.
6/10 anonim válasza:
Ha mindjárt az elején bekapja, és már pár napja nem volt semmi, akkor két perc. De ez csak azóta, hogy megtanítottam rá, hogyan a legjobb nekem.
7/10 GálG válasza:
Olyan 10-15 perc ha csak a szájával csinálná előbb elmennék de mivel a kezevel is csinálja így nem
8/10 anonim válasza:
Kézzel 2-3 perc, szájjal 5-10 perc, dugás közben ha én vagyok felül 1-2 perc, ha ő lovagol akár 20 perc is lehet, ha bírja.
9/10 anonim válasza:
én az oráltól nehezen megyek el, általában rá kell segítenem, mondjuk 4-ből 1 lány volt aki tényleg élvezetesen csinálta szájjal
előtte 15-30 perc között volt, ha elmentem, de sokszor inkább mondtam, hogy hagyjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!