Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti a barátnőtök igényeihez igazítjátok a szőrzetetek állapotát, vagy ti döntitek el?
Farokszőrzetre és arcszőrzetre gondolok.
Szóval,ha a barátnőtök azt kéri,hogy az arcod kapd le és a farkad is legyen csupasz,akkor úgy járkálsz évekig?
Vagy ha azt kéri,hogy legyél szőrös,akkor úgy maradsz neki évekig,mert ő úgy szereti?
Mennyire akartok megfelelni a nő,illetve a saját igényeiteknek?
L.
Na vajon mitől függhet? Miért szúr?
Azért, mert rövid a szőrszál. Minél hosszabb, annál jobban van mit elhajlítani rajta. Értelemszerűen egy pont szerű testet nem lehet hajlítani.
Odalent nekem folyton vágni kell alapból. Borzasztó szőrös vagyok lent és egy a végtelenségig nő, kettő nekem nem csak a tövénél szőrös... Egyszer 1 évig nem vágtam, ez mutatja, hogy nem csak nem volt, de nem is terveztem senkit az életembe. Nem hazudok, de mikor levágtam és kiegyenesítettem egy szőrszálat, akkor kb 20cm-es volt. Szóval alapvetően én mindig vágom, mert muszáj, de borotválni nem szoktam, mert akkor mindenhol kéne. Lábamat, hasamat egyaránt. De ha arra kérnének, akkor lekapnám. Ahol meg nekem szőrös, pedig nem kéne, ott pedig nyilván borotválom.
Egy ideje szakállat növesztettem már és szeretem. Nem nagy, kis körszakáll. Abból nem szeretnék engedni, ha nagyon nagy sírás lenne, akkor elgondolkoznék rajta, de nem ígérném 100%-ra, hogy levágom.
Szerintem mindenhogy szúr a szakáll és a borosta is. Most csókolózásnál a bajusz akkor nem zavaró ha rövid, de az ajkak fölé kell nyírni. Nehéz megtalálni a pontot, hogy ne nézzen ki hülyén, de ne is szúrjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!