Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek mekkora a csomag alsógatyán át, merre igazítjátok benne a lőcsöt? Utcai gatyán át is látványos?
Milyen típusú farkatok van hús vagy vér? Milyen alsógatyát hordtok? Észrevettétek már hogy valaki nagyon nézte gatyán át?
KORT ÉS CM-t IS ÍRJATOK LSZ!
Elég nagy, mivel direkt olyan alsókat hordok, amik még ki is emelik, így elég látványos még farmeron keresztül is. (Főleg a feszülősön.) Amúgy se kicsi. :) Azokban a gatyákban felesleges lenne bármerre is igazítani. Hús. Általában Aussiebum alsókat hordok. Párszor feltűnt már, hogy valaki szemez vele a buszon, hadd nézze. :)
22/F, 19 cm
Privátban megírom ha érdekel
15/f
Elég nagy méretem van. Lankadtan olyan 16 centi, mereven 24. (Írj, ha nem hiszed.) Általában laza boxert hordok és a jobb combomhoz simul a farkam. Van pár szűkebb gatyám amit azért nem használok, mert zavar, hogy egyértelműen látszik a csomag. Még lazább farmerben is kaptam el pillantásokat, akik nézik. Zavaró módon nem csak nők, de férfiak is.
27F
#6 Ez homoszexualitás kategória, így kicsit fail az a mondatod, hogy "Zavaró módon nem csak nők, de férfiak is."
Figyeljetek már oda! :D
Hordok sokfélét.
Pl: 2xist van pár Calvinem is meg C&A meg innen-onnan és ilyen feszülősebbek.
Hát nekem sztem inkább vér, és látszódik farmeren keresztül is.
Lankadva kb 12cm állva 18cm.
14/f
A 8-as vagyok :D
Balra hordom és lefele megy a vége.
Bal oldalt viselem úgy, hogy inkább felfelé mutasson. Akik lefelé irányítják tartósan, főleg fiatal kortól kezdve, azoknak görbe lesz a farkuk.
Nyáron, passzos, vékony nadrágon keresztül kidomborodik a vonala. Nem feltünően, de aki rá van hangolódva, azok egyértelműen észre veszik. Volt már olyan, hogy passzos,, vékony nadrágban voltam és a hátső farzsebemben egy felbontatlan koton volt. Jól kivehető volt, hogy ott gumi van, mert a kerek formája feszült a fenekemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!