Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok nektek mekkora a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek mekkora a csomag alsógatyán át, merre igazítjátok benne a lőcsöt? Utcai gatyán át is látványos?

Figyelt kérdés

Milyen típusú farkatok van hús vagy vér? Milyen alsógatyát hordtok? Észrevettétek már hogy valaki nagyon nézte gatyán át?

KORT ÉS CM-t IS ÍRJATOK LSZ!

2018. jan. 14. 15:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Privátban megirom, ha kell

18/F

2018. jan. 14. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Ez engem is érdekelne 😁 L
2018. jan. 14. 17:32
 3/11 anonim válasza:
96%
16F vagyok, irj ha erdekel.
2018. jan. 14. 23:43
 4/11 anonim válasza:
97%

Elég nagy, mivel direkt olyan alsókat hordok, amik még ki is emelik, így elég látványos még farmeron keresztül is. (Főleg a feszülősön.) Amúgy se kicsi. :) Azokban a gatyákban felesleges lenne bármerre is igazítani. Hús. Általában Aussiebum alsókat hordok. Párszor feltűnt már, hogy valaki szemez vele a buszon, hadd nézze. :)

22/F, 19 cm

2018. jan. 15. 05:41
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Privátban megírom ha érdekel

15/f

2018. jan. 19. 10:45
 6/11 Béla. A Király. ***** válasza:
78%

Elég nagy méretem van. Lankadtan olyan 16 centi, mereven 24. (Írj, ha nem hiszed.) Általában laza boxert hordok és a jobb combomhoz simul a farkam. Van pár szűkebb gatyám amit azért nem használok, mert zavar, hogy egyértelműen látszik a csomag. Még lazább farmerben is kaptam el pillantásokat, akik nézik. Zavaró módon nem csak nők, de férfiak is.

27F

2018. jan. 24. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

#6 Ez homoszexualitás kategória, így kicsit fail az a mondatod, hogy "Zavaró módon nem csak nők, de férfiak is."

Figyeljetek már oda! :D

2018. jan. 24. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hordok sokfélét.

Pl: 2xist van pár Calvinem is meg C&A meg innen-onnan és ilyen feszülősebbek.

Hát nekem sztem inkább vér, és látszódik farmeren keresztül is.

Lankadva kb 12cm állva 18cm.

14/f

2018. jan. 24. 22:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as vagyok :D

Balra hordom és lefele megy a vége.

2018. jan. 24. 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Bal oldalt viselem úgy, hogy inkább felfelé mutasson. Akik lefelé irányítják tartósan, főleg fiatal kortól kezdve, azoknak görbe lesz a farkuk.

Nyáron, passzos, vékony nadrágon keresztül kidomborodik a vonala. Nem feltünően, de aki rá van hangolódva, azok egyértelműen észre veszik. Volt már olyan, hogy passzos,, vékony nadrágban voltam és a hátső farzsebemben egy felbontatlan koton volt. Jól kivehető volt, hogy ott gumi van, mert a kerek formája feszült a fenekemen.

2018. jan. 24. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!