Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak Hogyan igazítjátok meg? Lány vagyok, csak érdekel.
Figyelt kérdés
Ha a péniszetek a nadrágban rosszul van elhelyezve (kényelmetlen) mit csináltok vele?
Ha egyedül vagytok oké. De ha nem? Ha olyan helyen ahol nem lehet csak úgy odanyúlni és megigazítani?
2017. dec. 28. 12:42
2/14 anonim válasza:
Velem nem szokott ilyen lenni.
Amikor felveszem az alsógatyát, akkor kell jól elhelyezni benne.
Gond akkor van, ha megmerevedik. Van, amikor ülök valahol és elindul a fantáziám, akkor merev lesz, de mire fel kell állni, addigra már másra gondolok.
5/14 anonim válasza:
Én is úgy helyezem el reggel és wc után. Ha meg napközben rakoncátlankodik, akkor zseb, de mindig van rá lehetőség, ahol éppen nem látnak. Ehhez nem kell hozzá érni, nadrágon keresztül is megoldható. 😊
9/14 anonim válasza:
Megragadom a lány kezét, betolom a gatyámba, ekkor már általában működik a markolási reflexe, szépen ráránt párat, amitől még nem durranok el, épp csak a helyére rándul izgalmában. Most erre mit írjak? Benyúlok zsebből vagy elfordulok egy pillanatra és gyorsan megigazítom kívülről. :)
10/14 anonim válasza:
Csak én vagyok ilyen vérfszú, hogy semmit sem kell rajta igazítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!