Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak Elmúlik? Vagy mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak Elmúlik? Vagy mitől van? Kényelmetlen?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősöm vitt autóval. (Ő mondta hogy szívesen elvisz) Az úton sokat beszélgettünk, minden jó volt.

Egyszer amikor a szemem kicsit lefelé tévedt rajta, láttam hogy dudor van a nadrágjában. Nem extrém, de azért észrevehető. Gondolom a merevedése.

Kérdésem, hogy mitől merevedett meg? (tudom hogy tőlem), de mitől? A beszélgetéstől, vagy szimpi voltam neki?

És meddig tarthat ez a merevedés nála?

Nem kényelmetlen? Nincsen zavarban hogy észreveszem és mit gondolok majd? :)

Bár engem nagyon nem zavart. :)

2017. dec. 27. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már van jogsija akkor attol nem fog zavarba jonni h eszreveszed h all neki. Az ugyanis nem szégyen
2017. dec. 27. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Bele gondolt valamibe.

Valószínűleg keresett rá megoldást, miután kitett. Nyugi.

2017. dec. 27. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is dudorodik merevedés nélkül is..
2017. dec. 27. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
A legtöbb esetben, főleg üllő helyzetben van ott egy dudor nekünk férfiaknak, mert van ott egy testrészünk. Akkor is, ha nincs merevedésünk. Jó eséllyel nem merevedést láttál, csak a farkát nadrágon keresztül.
2017. dec. 27. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem pl a nadrágom eleve úgy gyűrődik, hogy van ott egy dudor. De jópofa élmény lehetett azt gondolni, hogy miattad áll fel neki. Ha tetszik a pasi, dumálj még vele és kialakul a helyzet.
2017. dec. 28. 01:40
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

No igen, szóval ha merevedés akkor lehetett bármi, akár a téma, akár az hogy bele gondolt hogy most félre áll és kifizeted neki természetben a viteldíjat. Az opciók elképzelését rád bízom.

De valóban előfordulhat hogy csak a nadrág gyűrődést vagy az alap "térfogatot" láttad. Rá kellett volna markolni hogy megtudd :)

2017. dec. 28. 10:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Milyen férfi az, aki felajánlja, hogy elviszi szívesen és azt várja, hogy természetben fizessen a nő? Ez már majdnem nemi erőszak kategória: Ha nem adod nekem a tested használatra, itt hagylak az út szélén....

Ez igazán Undorító!

2017. dec. 28. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!