Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok történt már veletek olyan, hogy a pasi a szőrzetetek miatt kritizált vagy bántott meg esetleg hagyott el?
Nem, szerencsére. Barátom csupaszon szereti, ahogy én is, de engem általában jobban zavart, ha volt. Őt egy kicsit se, nem is foglalkozik vele.
Nem normális, aki ilyen dolog miatt kritizál/bánt/megcsal/elhagy.
Fordított felállásról is lehet nyialtkozni? Nem, nem az erekcióra célzok (most).
Nem hiányolta a csajom a szőrt. És "Sir English" se valék. "Valami" ősmagyar "izé vagyok". Elnézést érte, nem szándékos. Nem, mintha nagy jelentősége volna. A távolkeletiekhez hasonlóan nincs mellkasszőrzetem, a farkam viszont annál hosszabb. Csak a félreértés elkerülése végett. Mivel sárga se vagyok. Sajnos a sápadtság is jellemző rám, mint a pej lovamra. Utóbbi legalább szőrös. Főleg télen. De engem meg az az, ami nem zavar.
Engem a nagyon okos dolgok szoktak csak zavarni, mivel birka vagyok. Na most megfogtál. A birka az szőrös. Lehet, h én kivétel vagyok? Nem szándékos, elnézést. De butulhatok is, ha máskülönben nagyon zavaró.
Ha egy pasi nem lát túl a szőrszálaidon, akkor az nyilván meg sem érdemli a kegyeidet. Egy percig se bánd, ha emiatt elhagy! Sajnos sokan elfelejtik, hogy a nő az nem a punci része, hanem a nő része a punci. Én úgy gondolom nem egészséges, ha valaki a lábad közébe szeret bele és nem pedig a lényedbe.
Egy párkapcsolat viszont megkövetel bizonyos kompromisszumokat. Természetesen nem egyoldalúan, hanem kölcsönösen.
Ha például az én párom úgy szeretné viselni odalent, hogy meghagyja a szőrszálait, akkor én ezt elfogadnám, ellenben szívesen venném ha alkalmanként - teszem azt szülinapi ajándékomnak - a kedvemben járva előállna csupaszon.
Természetesen soha nem tenném szóvá, vagy követelném ki, hiszen ez legfeljebb hab a tortán, nem pedig maga a torta.
Hacacáré, ihajja, meg csuhajja. :)
Üzenem a kedves privátosnak. ;)
"Én úgy gondolom nem egészséges, ha valaki a lábad közébe szeret bele és nem pedig a lényedbe. "
Én épp ezért hajazok a punciszőrre. Headbangin', yeah! :)
"Ha például az én párom úgy szeretné viselni odalent, hogy meghagyja a szőrszálait, akkor én ezt elfogadnám, ellenben szívesen venném ha alkalmanként - teszem azt szülinapi ajándékomnak - a kedvemben járva előállna csupaszon. "
Látom, téged fiúgyermekkel vert meg a sors. Részvétem. Bár, a kérdést látva, ízlések és pofonok. Tényleg, neked miért a csupasz punci tetszik? (Nem rólam van szó, hanem rólad.) Tényleg fogalmam sincs, neked miért. Ellenben nyitott, érdeklődő alkat valék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!