Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok történt már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok történt már veletek olyan, hogy a pasi a szőrzetetek miatt kritizált vagy bántott meg esetleg hagyott el?

Figyelt kérdés
Meg volt hagyva vagy már az adottság is zavarta?

#szőr #párkapcsolat #szőrzet megcsalás elhagyás
2015. okt. 14. 20:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem, szerencsére. Barátom csupaszon szereti, ahogy én is, de engem általában jobban zavart, ha volt. Őt egy kicsit se, nem is foglalkozik vele.

Nem normális, aki ilyen dolog miatt kritizál/bánt/megcsal/elhagy.

2015. okt. 14. 20:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Kepzeld en tudok kommunikalni a partnereimmel;) csodas kepesseg
2015. okt. 14. 20:06
 3/17 anonim ***** válasza:
Amikor tini voltam, a pasik kihisztizték hogy borotváljam, pedig akkor is rövidre nyírva szerettem.
2015. okt. 14. 20:15
 4/17 anonim ***** válasza:
34%

Fordított felállásról is lehet nyialtkozni? Nem, nem az erekcióra célzok (most).

Nem hiányolta a csajom a szőrt. És "Sir English" se valék. "Valami" ősmagyar "izé vagyok". Elnézést érte, nem szándékos. Nem, mintha nagy jelentősége volna. A távolkeletiekhez hasonlóan nincs mellkasszőrzetem, a farkam viszont annál hosszabb. Csak a félreértés elkerülése végett. Mivel sárga se vagyok. Sajnos a sápadtság is jellemző rám, mint a pej lovamra. Utóbbi legalább szőrös. Főleg télen. De engem meg az az, ami nem zavar.

Engem a nagyon okos dolgok szoktak csak zavarni, mivel birka vagyok. Na most megfogtál. A birka az szőrös. Lehet, h én kivétel vagyok? Nem szándékos, elnézést. De butulhatok is, ha máskülönben nagyon zavaró.

2015. okt. 14. 20:33
 5/17 anonim ***** válasza:

Ha egy pasi nem lát túl a szőrszálaidon, akkor az nyilván meg sem érdemli a kegyeidet. Egy percig se bánd, ha emiatt elhagy! Sajnos sokan elfelejtik, hogy a nő az nem a punci része, hanem a nő része a punci. Én úgy gondolom nem egészséges, ha valaki a lábad közébe szeret bele és nem pedig a lényedbe.

Egy párkapcsolat viszont megkövetel bizonyos kompromisszumokat. Természetesen nem egyoldalúan, hanem kölcsönösen.

Ha például az én párom úgy szeretné viselni odalent, hogy meghagyja a szőrszálait, akkor én ezt elfogadnám, ellenben szívesen venném ha alkalmanként - teszem azt szülinapi ajándékomnak - a kedvemben járva előállna csupaszon.

Természetesen soha nem tenném szóvá, vagy követelném ki, hiszen ez legfeljebb hab a tortán, nem pedig maga a torta.

2015. okt. 14. 20:53
 6/17 anonim ***** válasza:

Hacacáré, ihajja, meg csuhajja. :)

Üzenem a kedves privátosnak. ;)

2015. okt. 14. 21:15
 7/17 anonim ***** válasza:
(Sírva vígad az agyar. ;) )
2015. okt. 14. 21:16
 8/17 anonim ***** válasza:

"Én úgy gondolom nem egészséges, ha valaki a lábad közébe szeret bele és nem pedig a lényedbe. "

Én épp ezért hajazok a punciszőrre. Headbangin', yeah! :)

2015. okt. 14. 21:18
 9/17 anonim ***** válasza:

"Ha például az én párom úgy szeretné viselni odalent, hogy meghagyja a szőrszálait, akkor én ezt elfogadnám, ellenben szívesen venném ha alkalmanként - teszem azt szülinapi ajándékomnak - a kedvemben járva előállna csupaszon. "

Látom, téged fiúgyermekkel vert meg a sors. Részvétem. Bár, a kérdést látva, ízlések és pofonok. Tényleg, neked miért a csupasz punci tetszik? (Nem rólam van szó, hanem rólad.) Tényleg fogalmam sincs, neked miért. Ellenben nyitott, érdeklődő alkat valék.

2015. okt. 14. 21:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Barátom nem szereti ha szőrös vagyok odalent ezért leszedem. Ha netán úgy kapna el minket a hév hogy én szőrös vagyok megkér hogy gyorsan borotváljam le, nem csinálok belőle ügyet. Ha csak kicsit borostás az persze nem gáz még.
2015. okt. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!